KEY KOLEJİ IĞDIR TARİHİNDE BİR İLK'E İMZA ATTI

Tarih : 2023-08-30 / Kategori : Eğitim

KEY KOLEJİ IĞDIR TARİHİNDE BİR İLK'E İMZA ATTI

KEY Koleji öğrencisi Muhammed Yasir Kına Liselere Geçiş Sistemi (LGS)’de 494,5027 puan alarak Iğdır il birincisi olurken, aynı zamanda sınava giren 1.030.195 öğrenci arasından Türkiye 823.’sü oldu. Sınavda toplamda doksan sorudan sadece bir yanlış yapan öğrencinin genel yüzdelik dilimi 0,08 olarak hesaplandı. 

 

Muhammed Yasir Kına Robert Koleji'ne kabul edilirken KEY Koleji ailesine büyük sevinç yaşattı. Üç yıl içerisinde iki kez Iğdır il birincisi çıkaran ve yine bu süre içinde Robert Koleji'ne iki kez öğrenci gönderen KEY Koleji Iğdır tarihinde bir ilke imza attı. Iğdır KEY Koleji Kurucu Müdürü Yaşar Karadağ öğrenci ve ailesini makamında kabul ederek Muhammed Yasir Kına'ya "Başarı Plaketi" takdim etti.

Öğrencilerini tebrik eden KEY Koleji Kurucu Müdürü Üstün Eyrice, “Uzman öğretmen kadromuzla Iğdır’da eğitim alanında fark yaratmaya devam ediyoruz. Öğrencimiz Muhammed Yasir Kına, LGS’de Iğdır il birincisi olarak 1863 yılında kurulmuş Türkiye'nin en köklü okulları arasında yer alan Robert Koleji'ne uğurladığımız ikinci öğrencimiz oldu. Bu başarı hem Iğdır hem de okulumuz adına bir ilk niteliği taşımaktadır. Kendisiyle gurur duyuyoruz. Başta öğrencimiz olmak üzere fedakar ailesini ve öğretmenlerini tebrik ediyorum” şeklinde konuştu. Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası