Servet Canlı Karakoyunlu Ata Ocağı Müzesini ziyaret etti.

Tarih : 2023-09-01 / Kategori : Eğitim

Servet Canlı Karakoyunlu Ata Ocağı Müzesini ziyaret etti.

Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı ve beraberindeki heyeti karşılayan Ata Ocağı Müzesi kurucusu Sefer Karakoyunlu müzenin kuruluşu ve misyonu  hakkında bilgi verdi.
 

İl Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı ve yanındaki heyet müzede incelemeler yaptıktan sonra memnuniyetini dile getirerek Iğdır  Karakoyunlu'ya böyle güzel bir eser kazandırdığı için müze kurucusu Sefer Karakoyunlu ve emeği geçenlere  teşekkür edip başarılar diledi. 

Tarım aletlerimden Maşna'yı (sapla'la saman'ı bir birinden ayıran tarım aleti)kullanan il Milli eğitim müdürü Servet Canlı "bir nevi geçmişe  yolculuk yaptık bu eserlerin korunup kollanması gerekiyor gelecek nesillere üzerinde tarih bilinci oluşturmak için kurulan bu müzenin çalışmalarına her zaman destek verecegiz başta öğrencilerimiz, gençlerimiz olmak üzere herkesin bu müzeyi görmesi gerekiyor geçmişini bilemeyen geleceğine yön vermez okullar açıldıktan itibaren tüm öğrencilerimizin müzeyi görmelerini sağlayacağız başta müze kurucusu Sefer Karakoyunlu olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür eder, başarılar dileriz "dedi . 

İl Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı bey'in Müze ziyareti sırasında  Karakoyunlu ilçe Milli eğitim müdürü Cabbar Turan,  Iğdır İl Milli Eğitim Şube Müdürler Cevdet Parlar ve Hüseyin Kıran eşlik etti. 

Ziyaret hatıra fotoğrafı ve video çekimi ile son buldu. Haber: Zeki Şıktaş

Foto Galeri
Servet Canlı Karakoyunlu Ata Ocağı Müzesini ziyaret etti. Servet Canlı Karakoyunlu Ata Ocağı Müzesini ziyaret etti. Servet Canlı Karakoyunlu Ata Ocağı Müzesini ziyaret etti. Servet Canlı Karakoyunlu Ata Ocağı Müzesini ziyaret etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.