KEŞKE BİZ YANILSAYDIK

Tarih : 2009-04-08 / Kategori : Genel Haber

    Biz iki yıldan beridir Büyük Ortadoğu Projesi, Ortadoğu’dan çok ülkemizi ve mahsusende Doğuanadolu Bölgesini ilgilendiriyor söylediğimizde bazı çatlak sesler ve kirli kalemler şöyle yazıyorlardı.

"Yine bunların ırkçı ve şoven ayranları kabarmaya başladı", acaba öylemidir?
    Şu Obama denilen kalbi yüzünden kara şahsın söylediklerini incelersek neyin ne olduğunu gün ışığı gibi görmüş olacağız, mesela bugünkü basın toplantısında bir İtalyan muhabiri Obama’ya soruyor. Siz şu Ermeni Soykırımına ne diyorsunuz? Obama şöyle cevap veriyor, ‘benim her konuşmam kayıt altındadır, yani Ermeni kapılarını Büyük Ortadoğu Projesinin eş başkanı eliyle açtıracağım.’ Yine dün Ermenistan Dışışleri Bakanı bir muhabire ‘ön koşulsuz kapılar açılmalıdır’, yani Türkiye nin burada hiçbir şey sorma hakkı yoktur. Ama Ermenistanın var. Ve şöyle devam ediyor. Türkiye bizi önce tanıyacak, sonrasında ise şöyle sıralanacak.
    Tazminat ödenecek, daha sonra da toprak talep edilecek. Başta Iğdır Ağrı Dağı, Ağrı, Van, Erzurum, Erzincan, Sivas vs. hükümetimizden ise ne bir tepki var ne de bir ses seda çıkıyor.
    Çıkmasıda mümkün değil. Çıkamazda çünkü Başbakanın kendisi ülkemizi otuzaltı etnik gruba ayırmıyor mu? Bu ne demektir, Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Devlet Ülküsünü Anayasa değişikliği ile ortadan kaldırarak, üniter yapıyı bozacak daha sonrada Türkiye Devleti Eyaletlere bölünerek BOP un emirleri yerine getirilmiş olacak.
    Bu gidişle bunu görüyormuyuz? Bana göre evet. Peki soruyorum ne yapmalı bir an önce yetmişbeş milyon Türk insanı, Milli Devlet Ülküsüne sahip çıkmalı ve şu AKP Hükümetine de çok önemli bir ders vermelidir. Şimdi şu Emperyalist devletler Türkiye ye nasıl girip baskı yapacaklar. Tabi ki Medeniyetler İttifakı altında.
    Hangi medeniyet iki kilise, üç sinegok medeniyeti mi? Yok yok önce Ermenistan kapısı açılsın, Türkiye Azerbaycan’la limoni bir havaya girsin ki öyle de oldu.
    İlham Aliyev bu ittifaka katılmadı. Haklı olarak Türk Dünyası ile Türkiye ters düşsün İran la, Suriye ile düşman olsun. Ama Büyük Ermenistan hayalide mutlaka gelişip olgunlaşsın.
    Şimdi burada Ermenistan kapısı açılırsa ne olur? En endişe verici olay şudur ki Ermeniler ahlaki yönden çok bozuklar, ne kadar hastalıklı kadınları varsa, Türkiye ye yönlendirilecekler. İkincisi Nahcıvanlılarla burada birbirini öldürecekler.
    Üçüncüsü katletmiş bulundukları şehit kanlarımızın üzerinde kirli ayaklarıyla dolaşacaktırlar. Dördüncü uyuşturucu, alkol ve kirli işler beşyüz katına çıkacaktır. Bu kötü gidişi ne Obama, nede Recep Beyler durduramayacak. Şimdi den şu kötü gidişin önünü kesip en azından memleketimizi koruyalım.
    Şamın sakızını da, Mısırın ipeğini de istemiyoruz. Onlardan gelen ticarete de lanet olsun. Biz Iğdırlılar olarak 70 milyonluk İran'dan, 500 bin nufuslu Nahcıvandan, 8 milyonluk Azerbaycanla ne ticaret yaptık ki şimdi de 1.5 milyon Ermeniyle ne ticaret yapalım. Sonuç olarak ey aziz milletim uyanık olun 24 Nisana hazırlıklı olalım.
 Saygılarımla
MHP İL BAŞKANI
  CAHİT EROL

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.