HALKIMIZIN HİZMETİNDE OLACAĞIZ

Tarih : 2024-03-04 / Kategori : Siyaset

HALKIMIZIN HİZMETİNDE OLACAĞIZ

Ak Parti Cumhur İttifakı adayı Ülkü Öcal’a yoğun ilgi.

 Seçim startının verilmesinin ardından kurum, STK, esnaf ziyaretleri ile birlikte mahalle ve ev toplantılarını aralıksız sürdüren Ak Parti Cumhur İttifakı adayı Ülkü Öcal’a Iğdır halkı yoğun ilgi gösteriyor.
 
Seçim çalışması için sahaya indiği günden itibaren gece gündüz demeden  çalışmalarını sürdüren ve samimi davranışları ile halkın beğenisini kazanan Ülkü Öcal, gittiği her toplantıda yoğun ve ilgi ile karşılanıyor.
 
Ak Parti Cumhur İttifakı adayı Ülkü Öcal, çalışmaları hakkında gazetemize yaptığı açıklamalarda, "Seçim çalışmalarımıza başladığımız günden itibaren bir an bile durmaksızın şehrimiz insanlarını ziyaret etmekte, her yüreğe dokunmaya çalışmaktayız. Bu vesile ile de şehrimizin güzel insanlarından aldığım pozitif geri dönüşler beni mutlu kılmakta; heyecanımı ve çalışma azmimi artırmaktadır.

Normal şartlarda ben yorulmadan çalışabilen bir yapıya sahibim. Halkımızın bu özverisi, sağduyulu yaklaşımı, bana gösterdikleri güven bu çalışma azmimi emin olun iki katına çıkarmıştır.  

Iğdır halkı, ufku açık, dünyaya entegre olabilen, sorgulama yeteneği olan sağduyulu bir halktır. Yeri ve zamanı geldiğinde nasıl hareket etmesini de bilir, cezalandırmasını da bilir. Sahaya inip çalışmaya başladığımızda bu ayrıntıları çok iyi fark ettim. İnsanlarımız ilgisiz değil, ilgisizliğe de haklı olarak tahammül göstermiyorlar. Gittiğim, görüştüğüm, seçim büromuzu ziyaret ettiklerinde diyalog kurduğum tüm halkımız inanın yürekleriyle sahipleniyor, yürekleri ile yanınızdayız diyorlar.
Bakınız hatalar insanlara mahsustur. Hepimiz mutlaka hatalı davranışlar içinde olmuşuzdur. Ama hatayı düzeltmeye çalışmak erdemli insanların işidir. Ben görev yaptığım süre zarfında ve şu an aday olduğum dönem içerisinde hata yaptığımı düşünmüyorum, ama ola ki farkında olmadan yapmış olsam da yapılan uyarıları anında dikkate alıp gereğini yapıyorum ve yapacağım.

Çünkü hepimiz bu şehrin insanlarıyız. Hepimizin birbirimize ihtiyacı vardır. Hepimizin birbirimize desteği şarttır. Ben kırgınlık, küskünlük gibi kavramların şehrimizde vuku bulmasını kesinlikle istemem. Benim dünyamda hiç kimse kendisini yabancı gibi hissetmeyecektir. Kendini ötekileştirilmiş hissetmeyen doğal olarak kırılıp gücenmeyecek ve küskünlüğü de olmayacaktır.

Ben halkımıza net ifadeyle şunu söylemek istiyorum. Belki bu sözlerimi siyasi sözler olarak yorumlayanlar da olacaktır. Ancak bilinmesini isterim ki, benim dünyamda, aile fertlerimin yaşantısında ayrımcılık, birilerini ötekileştirme, bana oy vermedi onunla işimiz olmaz gibi çağ dışı yaklaşımların emaresini bulmazsınız. Ben kinci değilim. Merhametli bir yüreğe sahibim. Haksızlığı asla kabul etmem. Beni yakinen tanıyan arkadaşlarım bu özelliğimi çok iyi bilirler. Yani Allah’ın izni ve sevgili halkımızın teveccühü ile seçilirsem emin olun hizmetten öte bir çalışmamız, güler yüzden öte bir davranışımız ve sorunları çözme niyetinde olan hizmet anlayışımızın olduğunu göreceklerdir.  

Geçmişten günümüze her belediye başkanı kendince serhat şehrimize birtakım hizmetler verdi. Kesinlikle her bir belediye başkanımızın yaptığı hizmetler bizim için çok kıymetlidir. 4 yıldır da kayyum belediye hizmeti verildi. Yapılan işler hepimizin malumudur. Hiç kimse 4 yılda yapılan işleri göz ardı etmiyor. Emin olun bu muhteşem hizmetleri de biz yetersiz görüyoruz. Serhat şehrimiz çok daha fazlasını hak ediyor. Çok daha fazlasını yapabilmek için el birliği ile çalışmalı, gönül birliği ile kazanmalıyız.

Son söz olarak sevgili Iğdır halkına şunu söylemek istiyorum, Ülkü kızınıza, bacınıza, kardeşinize güvenin. Ben sizin başınızı hiçbir zaman eğdirmem. Allah’ın izniyle, siz değerli hemşerilerimin desteği ile inşallah kazanacak, bu şehrin kalkınması için gece gündüz demeden çalışacağız." dedi.
 
Kendinden emin açıklamalar yapan, kibirden uzak davranışları ile halkın sevgisini kazanan Ak Parti Cumhur İttifakı adayı Ülkü Öcal’a yaptığı açıklamalardan ötürü teşekkür eder, başarılı çalışmalar dileriz. Haber: Ali Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.