BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARI GÖREVE BAŞLADI

Tarih : 2009-05-15 / Kategori : Genel Haber

   Iğdır Belediyesinde tek olan başkan yardımcılığı 2’ye çıkarıldı.


İlk defa bir bayan belediye başkan yardımcısı oldu. Yeni dönemin ilk Belediye Meclis toplantısı sonrasında Iğdır  Belediye Başkanı M.Nuri Güneş tarafından  meclis kararı ile yapılan görevlendirme ile görevlerine  başlayan Başkan Yardımcısı Abdullah Yücebaş ve Elif Dağgöl “hedefimiz Iğdır’a hizmet” dediler.
   Görevine başlayan  Belediye Başkan yardımcısı Yücebaş “Görevimizi en iyi şekilde yaparak Iğdırlılara hizmet edeceğiz. Bu görevi bize layık görenlere teşekkür ederim” dedi.  Abdullah Yücebaş, İmar, satın alma, fen işleri, itfaiye müdürlüğü, mezarlıklar müdürlüğü, Hal ve zabıta müdürlüğünden sorumlu olacak.
   Iğdır belediyesinin 86 yılda ilk bayan başkan yardımcısı ünvanını alan Elif Dağgöl’de “böyle bir göreve getirilmem beni mutlu etmiştir. En iyi şekilde çalışarak Iğdır’a hizmet edeceğim. Kapımız herkese açıktır. Ayrım yapmadan herkese hizmet etme prensibimizdir” dedi.
   Dağgöl ise  Muhasebe, Çevre ve temizlik, özel Kalem, yazı işleri, Su tahakkuk ve kanalizasyon işlerinden sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapacak. Her iki başkan yardımcısına da başarılar dileriz.

Facebook Beğenenler

  1. fırat yücebaş 2011-12-29 18:09:46

    ben ce abdullah yücebaş iyi bir başkandır

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.