Anaokulu Öğrencilerinden Annelerine Armağan

Tarih : 2009-05-16 / Kategori : Genel Haber

    Iğdır Ziya Gökalp İlköğretim Okulu Ana Sınıfı öğrencileri, Anneler Günü sebebiyle düzenledikleri etkinliği annelerine armağan etti.

Iğdır Ziya Gökalp Konferans salonunda gerçekleştirilen Anneler Günü etkinliğine, 25 tane ana sınıfı öğrencisi özel kıyafetlerle güzel bir görüntü oluşturdular.
    Öğrencilerin velilerinin yanı sıra Okul Müdürü Burhan Kalafat ve ana Okulu Öğretmeni Emine Coşkun katıldı. Anneler Günü etkinliğinin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Burhan Kalafat, bu tür etkinliklerin öğrencilerin gelişimlerine büyük katkı sağladığının altını çizdi.
    Kalafat, "Çocuklarımızın Anneler Günü nedeniyle annelerine verilecek en güzel armağan bu etkinliktir. Çocukların sosyal, duygusal gelişimine katkı sağlayacağı, kendisine alışılmamış durumlarda uyum sağlaması;
    Duygularını müzik, dans ve drama gibi yollarla ifade etme davranışını kazanması bakımından bu etkinlik çok önemlidir" dedi. Açılış konuşmasının ardından ana sınıfı öğrencileri, skeç, müzikal ve oyunlar sergileyip, şiirler okudu. Anneler Günü programından sonra Okul Öğretmeni Emine Coşkun tarafından öğrencilere hediye verildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.