AĞRI DAĞI ETEKLERİNDE ADLİ BİLİMLER GÜNLERİ SEMPOZYUMUNA KATILANLARA SERTİFİKALARI VERİLDİ

Tarih : 2009-05-23 / Kategori : Genel Haber

     Uluslararası Polis Birliği, Iğdır Valiliği ve Iğdır Üniversitesince düzenlenen Ağrı Dağı Eteklerinde Adli Bilimler Günleri Sempozyumuna katılan bilim adamı ve katılımcılara sertifikaları verildi.
 

    Polis evi bahçesinde gerçekleşen kokteyl ve sertifika töreninde konuşan İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, ”Böyle bir toplantının Iğdır’da başarı ile tamamlanması bizleri mutlu etmiştir. Bütün katılımcılara teşekkür ederim.kendilerine sertifikaları verilecektir” dedi.
     Daha sonra Vali S.Saffet Karahisarlı, Garnizon ve 5. Hudut Alay  Komutanı Muharebe Kurmay Albay Ahmet Can Çevik, Iğdır Üniversitesi Rektörü İsmail Hakkı Yılmaz tarafından 32  katılımcıya sertifikaları verildi.
     Iğdır Emniyet Müdürlüğü tarafından Kardeş aile olarak seçilen Uflas ailesinin kızı 7. sınıf öğrencisi Ebru Uflas’a Almanya İPA temsilciliğinin gönderdiği dizüstü bilgisayar hediye edildi. Sesi güzel olan Ebru Uflas bir türküde söyledi. Daha sonra Hasan Şimşek isimli öğrenci türkü okurken İl gençlik spor müdürlüğü halk oyunları ekibi gösteri sundu. Ardından Vali Karahisarlı ile Garnizon Komutanı Can Çevik, ‘çökertme’ oyununu oynadılar. Sertifika töreni kokteylle devam etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.