75.YIL ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ'NDEN YIL SONU GÖSTERİSİ

Tarih : 2009-05-25 / Kategori : Genel Haber

   75. Yıl Anaokulu öğrencileri Kültür merkezinde hazırlamış oldukları yıl sonu etkinliklerini sundular.

Programa Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Milli Eğitim Müdürü Selahattin Şimşek ve Veliler katıldı. Açılış konuşmasını yapan 75.Yıl Anaokulu Okul Müdürü Nursel Kaya Gülay ”Okul öncesi eğitim 0-6 yaş gurubundaki çocukların, bedensel zihinsel, duygusal ve sosyal yönden gelişmelerini sağlayan onları toplumun kültürel değerleri doğrultusunda yönlendiren ve temel eğitimin bütünlüğü içinde yeralan ve ilköğretime hazırlayan eğitim sürecidir.
   Çocukların zihinsel ve kişilik gelişimini %70 i 0-6 yaş arası dönemde tamamlanmaktadır. Bu süre içerisinde kazanılan davranış biçimleri, çocukların tüm yaşamı boyunca devam etmektedir.
   Temenimiz odurki bütün geleceğimizin teminatı olan bugünün çocukları  yarının büyükleri olan yavrularımızın hepsinin  bu imkanlardan faydalanmalarını sağlamaktır” dedi. Daha sonra öğrenciler hazırladıkları Çanakkale gösterisi, Nasrettin Hoca, Halk oyunları, Bale, Kına gecesi, Hadisenin düm tek şarkısı, Doktor olarak  gösterilerini sundular. Sahneye çıkan öğrencilerin annelerine bakarak kendilerini tutamayarak ağladıkları görüldü.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.