3.LİG TERFİ MÜSABAKALARINDA FİNALDE KAYBETTİK

Tarih : 2009-05-26 / Kategori : Genel Haber

    Iğdır gençlik spor külübü futbol teknik sorumlusu Mehmet Güraras “tecrübeli rakibimiz Hakkari Yüksekovaspor karşısında 2-0 maçı kaybettik.

Uygulamak istedigimiz oyun taktiğini sporcularımız sahaya yansıtamadı.
   Olanaklarımız elverseydi bu kalitede komşu illerin profösyonel takımları ile birkaç hazırlık maçı yapmış olsaydık eminim final maçının sonucu daha farklı olurdu. Genç bir takımla ilk kez bölge müsabakalarına katılmamıza  rağmen altı ili geride bırakarak  ilk yılımızda bölgede final oynayarak büyük bir beyeni ve taktir topladık.. ilimizi başarıyla temsil ettiğimize inanıyoruz .
   Başta sayın valimiz olmak üzere bize destek veren herkese teşekkür ediyorum.  Iğdırımızın 3. ligi nekadar arzu ettiğini sporseverlerimizin maçlarımızı takibinden ve kafilede bulunan her birimizin susmayan telefon diyaloklarından anladık.
Finalde oynadığımız rakibimizle kendimizi değerlendirirsek bizim gençlerimizin henüz kemik yapıları oluşmamış, futbol mantalitesi gelişmemiş geleceğin birer yıldız adayı futbolculardır. Rakibimiz Hakkari ise altı yedi yüz milyar para harcamış futbolcularının tamamı 2.3 ligde oynamış profesyonel ve tecrubeli bir takımdı.
   Çok büyük paralar harcanarak kurulamayacak bir kulüpleşme alt yapısını oluşturduklarını hedeflerine adım adım yaklaştıklarını ancak bu takımı muhafaza etmeleri için destek olunmazsa takımı değil sporcuları başka takımlara yönlendireceklerini” söyledi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.