Iğdır İbrahim Avcı Koleji Öğrencileri 1. Enstalasyon ve Resim Sergisi Açtı

Tarih : 2009-05-26 / Kategori : Genel Haber

    İbrahim Avcı Koleji  Öğrencileri yaptıkları Projelerini 1. Enstalasyon Sergisi’nde tanıttı. Çalışmalarında birbirinden İlginç konulara değinen öğrenciler, sergiyi gezen vatandaşlardan takdir topladı.

Iğdır Haydar Aliyev Parkında düzenlenen 1. Enstalasyon Sergisi’nin açılışını Iğdır Özel İdare Genel Sekreteri Ferhat Akkuş yaptı. Sergideki eserleri çok anlamlı bulduğunu ifade eden Akkuş: “Dünyamızı tehdit eden çevre sorunlarına birde çocuk gözüyle baktık.
   Özellikle Çocukların bu konulara değinmesi gelecek adına beni umutlandırıyor.” dedi. Okul Müdürü İsmail Arabacı ise, amaçlarının toplumsal sorunlara duyarlı, çevresindeki olayları gözlemleyebilen ve bu olaylara çözüm yolları arayan; Allah’ın insanlığın hizmetine bedelsiz sunduğu hava, su, sağlık, teknoloji, adalet ve barış gibi değerleri öğrencilerin farklı bir pencereden insanlığın ilgisine ve beğenisine sunması olduğunu kaydetti.
    İbrahim Avcı Kolejinde okuyan minikler sergide; sigaranın zararları, çevre sorunları, iletişim eksikliği, israf ve çevreyle alakalı farklı konularda yapmış oldukları çalışmalarını ziyaretçilere sundu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.