KAZIM KARABEKİR ANADOLU LİSESİNDEN BAŞARI

Tarih : 2009-05-27 / Kategori : Genel Haber

    2008–2009 Öğretim Yılında İlimiz Merkezinde bulunan liseler arasında İl dışında İlimizi temsil eden Kazım Karabekir Anadolu Lisesi aşağıdaki başarılara imza attı.

Ülke genelinde 81 il temsilcilerinin bulunduğu Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi kapsamında Iğdırımızı Ankara’da temsil eden Ahmet Bulgay 23 Nisanda 6. Türkiye Öğrenci Meclisi Özel Birleşimine katılarak ilimizi en güzel şekilde temsil etmiştir.
    Yine Kazım Karabekir Anadolu Lisesi öğrencisi olan Gülseda Erdoğan Gençlik Spor İl Müdürlüğünün 19 Mayıs Etkinlikleri çerçevesinde ilimizi temsilen seçilerek Ankara’ya gönderilmiştir. Ankara’da TV 8 Erkan Tan’ın Sabah Programında İlimiz ile ilgili bilgi vermiş ve İlimizin tanıtımına katkı sağlamıştır.
    Aynı okul öğrencisi olan Ebru KONYAR, Atatürkün Samsuna çıkışının 90. yılı kutlamaları etkinliğinde ‘Kurtuluşun İlk Adımı Samsun’ konulu kompozisyon yarışmasında ’19 Mayısı Yaşadım’ adlı kompozisyonu ile ilimizde birinci olarak İlimizi temsilen Ankara, İstanbul ve Samsuna gönderilerek Meclis Başkanımız Sayın Köksal Toptan ile de çeşitli temaslarda bulunmuştur.
   Sosyal etkinlikler çerçevesinde daha sayamadığımız bilgi yarışması, basketbol, voleybol, futbol, satranç, masa tenisi dallarında bunca başarıya imza atan Kazım Karabekir Anadolu Lisesi öğrencilerine Okul Müdürü Hikmet ULAŞ ve Müdür Yardımcısı Hacı ÇELİK de teşekkür etti. Yapılan teşekkür konuşmalarında İlimizi, en güzel şekilde dışarıda temsil eden bu öğrencilerimizin ÖSS sınavında da çok iyi dereceler elde ederek bizi sevindirecekleri belirtildi.
  Anadolu türü liseleri arasında bunca başarıya imza atan Kazım Karabekir Anadolu Lisesi yönetici, öğretmen ve öğrencilerine biz de gazetemiz adına başarılarının artarak devamını dileriz.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.