TOÇ BİR-SEN'den 8. Kuruluş Yıldönümü Mesajı

Tarih : 2009-05-28 / Kategori : Genel Haber

    TOÇ BİR-SEN Iğdır İl Temsilci Başkanı İbrahim KAVRUT sendikalarının “8 Kuruluş Yıldönümü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

“Değerli Tarım Orman ve Çevre Çalışanları, Takdir edersiniz ki yıllardır TOÇ BİR-SEN memurların hak arama mücadelesini etkin bir şekilde icra etmektedir. Sendikamız 23 Mayıs 2001 yılında kurulmuştur. Bu yıl sendikamızın 8 kuruluş yıldönümünü tüm çalışanlarımızla kutlamaktayız.
    Bizlere güven duyan ve teveccüh ederek ailemize katılan umutlarının ve haklarının takipçisi olarak TOÇ BİR-SEN'i ve yöneticilerini tercih eden çok kıymetli Tarım Orman ve Çevre Çalışanlarına şükranlarımızı sunarız.             
    Biz Iğdır Ekibi olarak Sizlerden aldığımız GÜÇ ve Genel Merkezimize duyduğumuz GÜVEN’le çalışmalarımıza ara vermeden ve sizlerin katılımıyla daha da iyiye götürerek devam edeceğimizi taahhüt ederiz.            
    2009 yılının tüm çalışanlarımıza (üyemiz olsun/olmasın ); umutların yeşerdiği, taleplerin gerçekleştiği, huzur ve refaha dair ne varsa yaşanacağı günlerin geleceği temennisiyle; Sendikamızın 8 Kuruluş Yıldönümü tüm çalışanlarımıza kutlu olsun diyor, milletimiz ve çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz.”

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.