3 AYDIR KAYIP OLAN KARISINI ARIYOR

Tarih : 2009-08-12 / Kategori : Genel Haber

       HERGÜN EVİNİN ÖNÜNDE ÇOCUKLARLA BERABER KARISININ DÖNMESİNİ BEKLİYOR. İlimize bağlı Tuzluca ilçesinde oturan Zeki Narcı(45) 2 aydır kayıp olan resmi nikâhlı karısını arıyor.

    Tuzluca ilçesinin Aşağı mahallesinde oturan ve eşini her yerde aradığını ifade eden Zeki Narcı  “Ben eşim Aysel’i(29) çok seviyorum. Aramızda her hangi bir sorun da olmadı. Sabah yeşil kartını da alarak doktora gidiyorum diye evden ayrıldı. Bende muayene ol gel ilaçları beraber alır eve döneriz dedim. Gidiş o gidiş öğlen eve geldim kıza sordum gelmediğini söyledi etrafta, komşulara ailesine tanıdık her yere başvurdum gören olmamış polise ve savcılığa bildirdim arıyorlar daha bir sonuç alamadım. Perişan durumdayım 4 çocukla ortada kaldım. İşim yok iş bulursam çalışıyorum. 
    Küçük çocuk hasta doktora götürüp getiriyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum Allah rızası için gören duyan varsa bana bildirsin. 
   Eğer kendisi gitmişse geri dönsün onu çok seviyorum. Çocuklarım annelerini bekliyor. Şimdiye kadar haber alamadım.. 
   Hiçbir not da bırakmadı. Eşimi çok seviyorum” diye konuştu. Eşinin gitmesiyle zor duruma düştüğünü kaydeden Zeki Narcı, “birinci eşim öldü ondan 4 çocuğum kalmıştı. 
   Bundan da 3 tane oldu 2 si öldü. Çok güzel bir şekilde yaşayıp gidiyorduk kaçırıldı mı kendisi mi gitti bilmiyorum yetkililer eşimi bulsunlar.“ dedi. Her gün evlerinin önünde baba Zeki ile duvara oturarak annelerinin gelmesini bekleyen  Çocuklarda “Anne seni seviyoruz eve dön zor durumdayız.” dediler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.