BAYDEMİR KARDEŞLER ÜNİVERSİTEYE YERLEŞTİLER

Tarih : 2009-08-13 / Kategori : Genel Haber

    Iğdır'da ÖSS'de eşit ağırlık–2 puan türünde Türkiye 658'incisi, olan Elvan Baydemir ve kardeşi sayısal–2 puan türünde Türkiye 1903'üncüsü olan Alev Baydemir, istedikleri üniversiteye yerleştiler.

  Bugün açıklanan sonuçlara göre Elvan Baydemir, Ankara Hukuk fakültesine  kardeşi Alev Baydemir’de Ankara Tıp fakültesine yerleşti. Baydemir, kardeşlerin bu başarısı aile içinde sevinçle karşılanırken baba Akif  Baydemir, çocukları nasıl okutacağını düşünmeye başladı. Baba Akif Baydemir, bazı hayırseverler aradı yardımcı olacağız dediler. Bakalım yakında kayıt için götüreceğim. Yetkililer sahip çıkarsa seviniriz.Çok mutluyum.Kızlarımla gurur duyuyorum” dedi.
   Anne Zehra ise ”çok mutlu olduğunu kızları ile gurur duyduğunu söyledi. Elvan Baydemir, “İstediğim Üniversiteyi kazandığım için çok mutluyum emeği geçen hocalarıma ve aileme teşekkür ediyorum. Sınav dershanesi ve Mev Anadolu lisesi öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Azmettim başardım. Lise son sınıfta olanlara tavsiyem çalışan kazanıyor çalışsınlar kazanırlar.”  Alev  Baydemir’de ise çok sevinçli olduğunu istedikleri hayallerindeki üniversiteyi kazandığını belirterek İnsan önce kendine güvenecek ve çalışacak bende kendime güvendim  ve kazandım.emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi..

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.