ASILSIZ ERMENİ İDDİALARI İLE MÜCADELE DERNEĞİ'NDEN DELTA BİSİKLETE TEPKİ

Tarih : 2009-08-14 / Kategori : Genel Haber

    Delta bisiklet olarak Ermeniler tarafından katledilen şehit Türkler anıt ve müzesinde yapılan “Ermenistan’a da barış adı altında bisiklet tur düzenleyelim” sözüne tepki geldi.

Iğdır Asılsız ermeni iddiaları ile mücadele derneği başkanı Göksel Gülbey, bu açıklamaya  tepki göstererek “Delta bisiklet  Nahcıvan’a İran’a neden bisiklet turu düzenlemiyor da Ermenistan’a barış turu diyor, anlamış değiliz.” dedi.
    Ermenilerin Yıllardır Türk düşmanlığı yaptığını belirten Gülbey yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi: ”Türkiye barış elini Ermenilere uzattıkça onlar daha çok Türk düşmanlığı yapıyor. Çünkü onların işi Türk düşmanlığı yapmak durum böyleyken Ermeniler tarafından katledilen şehit Türkler anıt ve müzesinde Delta bisiklet adına açıklama yapan Ekrem Baydar’ın Ermenistan’a barış turu düzenleyelim sözünü kınıyoruz. Her fırsatta  Türk düşmanlığı yapan Ermenilere barış adı altında bisiklet turu düzenlemek şehitlerimize yapılmış  bir saygısızlık olarak görüyoruz. Böyle bir teklifi yapan Ekrem Baydar ‘ı Ermeni gerçeklerini görmeye davet ediyoruz. Çünkü Ermeniler barıştan anlamayan bir millettir.”

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.