SINAV'IN ÖĞRENCİLERİ YİNE FARK ATTI

Tarih : 2009-08-14 / Kategori : Genel Haber

    Sınav Dersanesi’ne kayıtlı 300’ü aşkın öğrenci Üniversiteli oldu.

ÖSS yerleştirme sonuçlarına göre Sınav zirvede. Açıklanan sınav sonuçlarına göre bireysel ve kitlesel başarıda Sınav Dershanesi yine her yıl olduğu gibi bu yılda zirvede.
    Dersane kurucu larından İbrahim Dizman yaptığı açıklamada:” Sayısal puan bazında yerleştirme sonuçlarına göre Sınav Dershanesi Sayısal İl Birincisi olan Seda ÇEVİK Hacettepe Üniversitesi İngilizce Tıp’a, İl İkincisi olan Alev BAYDEMİR Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne, Eşit Ağırlık İl Birincisi olan Elvan BAYDEMİR Ankara Hukuk Fakültesine, İl İkincisi olan Onurcan KILIÇLI Sabancı Üniversitesi Ekonomi Yönetimi Bölümüne başarı burslu olarak yerleşmiştir. Sözel İl Birincisi olan İsmail AYGÜN ise Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslar arası İlişkiler Bölümüne yerleşmiştir.
    Bireysel başarıda olduğu gibi kitlesel başarıda da Sınav Dershanesi zirvede olduğunu istatistiklerle kanıtlamıştır. İlimiz okullarından mezun öğrenciler içerisinden on adet Tıp Fakültesine yerleşen öğrenci olmuştur. On Tıp kazanan öğrencinin 7 tanesi Sınav Dershanesi öğrencisidir. 1-) Seda Çevik Hacettepe Ünv. İngilizce Tıp. 2-) Alev BAYDEMİR Ankara Ünv. Tıp. 3-) Engin YOLA 18 Mart Ünv. Tıp, 4-) Sekine TURAN 19 Mayıs Ünv. Tıp, 5-) Songül KOÇMAN KTÜ Tıp, 6-) Ferhat KURS Atatürk Ünv. Tıp, 7-) Kerim ÇEVİK Ufuk Tıp. Bunun yanında Fırat TOKTAMIŞOĞLU Selçuk Ünv. Diş Hekimliği, Eren BAKTEMEN Azerbaycan Ünv. Diş Hekimliği, Sadık PARİM Yakındoğu Ünv. Diş Hekimliği, Tuğba ARI Anadolu Ünv. Eczacılık, Eşit Ağırlık alanında ise Elvan BAYDEMİR Ankara Ünv. Hukuk, Onurcan Kılıçlı Sabancı Ünv. Ekonomi Bilimleri (Başarı Burslu), Onur BAĞCI İstanbul Ünv. Hukuk, Emre ALCAN İstanbul Ünv. Hukuk, Rüya ADIYAMAN İstanbul Hukuk, Hüseyin SUTAY Süleyman Demirel Ünv. Hukuk, Ozan TÜRKELİ Erzincan Ünv. Hukuk, İsmail AYGÜN Yıldız Teknik Ünv. Siyaset Bilimleri ve Uluslar arası İlişkiler. Ayrıca adını burada zikredemediğimiz yüzlerce öğrencilerimizi de başarılarından dolayı kutluyoruz.”dedi

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.