Pİ-ANALİTİK DERSHANESİNDEN KAZANAN ÖĞRENCİLER VE AİLELERİNE ANLAMLI YEMEK

Tarih : 2009-08-21 / Kategori : Genel Haber

    Açıldığı günden bu güne kısa sürede Iğdır’da dershanecilikte önemli yere gelen Pi analitik dershanesi 2009 ÖSS sınavında ve SBS de başarılı olan öğrencileri ve velilerini bir araya getirerek geleneksel olarak düzenlenen yemekte buluştu.

   İnci düğün salonunda yapılan pilav ve eğlence gecesine çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Gecede konuşan dershane müdürü Seven Karasu,Bireysel ve kitlesel başarıdaki çıtamız her yıl daha fazla yükselmektedir.2008-2009 öğretim yılında  mevcut öğrencilerimizden ÖSS’de 350’yi aşkın öğrencimiz üniveristeyi kazanmıştır.SBS de ise 60 öğrencimiz istediği liselere gitmiştir.Önceki yıllarda Iğdır ÖSS de  Türkiye sıralamasında son sıralardan yer alırken bugün 31. sıraya yükselmiştir. Bunda dershanemizin payı büyüktür.Pi analitik dershanesi Iğdır eğitimine katkı sağlamaya devam edecektir.”dedi.
   Karasu, Iğdır’da yerleşik olan yanlış olarak yapılan 3 yada 5 öğrenci üzerinden başarı naraları atılıyor.verilen vaatler tutulmuyor.bazı sınıflara önem verilip diğer sınıflara önem verilmiyor. Bu yanlış anlayıştan uzak olan dershanemiz her öğrenci ile aynı seviyede ilgilenmektedir.Çünkü hedefimiz kitlesel ve bireysel başarıyı aynı anda yakalamaktır, dedi yakalamaktır.”şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.