İLİMİZDE HAYIRSEVER KALMADI MI?

Tarih : 2009-08-24 / Kategori : Genel Haber

   Geçenlerde gazetede bir yazı yazdık “BU ALTIN KIZLARI OKUTALIM” diye gazetede ve ulusal basına haber yaptık.

İzmir’den duyarlı bir doktor hanım aylık bir burs vereceğim dedi. Sözünde durdu Eğitim gönüllüleri derneği yardımcı oldu. Birkaç kişi daha aradı fakat bir sonuç alınmadı. Hele hele Iğdır’da zengin iş adamlarından hayırsever insanlardan hiçbir ses çıkmadı. Ne kadar duyarsız, ne kadar vurdum duymaz toplum olmuşuz anlamış değilim.!
    Okumak isteyen bu kızlara Iğdır da bu kadar zengin varken..!, Hayırsever varken..! Niçin sahip çıkılmıyor. Yoksa insanlar duyarlılıklarını mı yitirdi… Bu mübarek ayda insanlar iyilik etmeyecekte ne zaman edecek... Hiç kimseden Ağrı dağından kar bağışlamasını istemiyoruz. Gönlünden kopan çam sakızı çoban armağanı bir yardım da yeter... Gerekli yol parasını toplayamayan Baydemir ailesi şimdi kara kara düşünüyor. Ankara’ya nasıl gidilecek, nerde hangi para ile kalınacak. Kayıt harcı nasıl yatırılacak belli değil.
    Bütün Iğdırlıları bu ALTIN KIZLARA BİR KERE DAHA SAHİP ÇIKMAYA DAVET EDİYORUM. Bu kızları okutalım. KIZLARIMIZI OKUTALIM Maddi Durumları iyi  olmayan, başarılı iki öğrencimizi üniversite de okutmak istiyorsanız. Yardımlarınızı bekliyoruz… Alev Baydemir VakıfBank   Iğdır Hesap No. 00 158 107 286 728 194 Elvan Baydemir VakıfBank Iğdır Hesap No. 00 158 107 287 125 727
SERDAR ÜNSAL

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.