4 YILDIZLI BİR OTEL AÇILDI

Tarih : 2007-12-10 / Kategori : Genel Haber

AÇILIŞI YAPAN BELEDİYE BAŞKANI NURETTİN ARAS "BURADAN HERKESE SESLENİYORUM MİLLİ PARAMIZI HOYRATCA TAVERNALARDA HARCAYAMAZSINIZ" DEDİ.
    İlimizde ilk defa 4 yıldızlı otel açıldı. Alikamerli mahallesi DSİ karşısında yapılan 4 yıldızlı otel İmparator’un açılışını Belediye Başkanı Nurettin Aras, Kara koyunlu Belediye Başkanı Ziyatali Deliktaş ve Otel Sahibi Sönmez Gökçe yaptı.

3 kurban kesilerek yapılan açılışta konuşan Belediye Başkanı Nurettin Aras şunları söyledi:  "Bu tesis ilimizin turizmine katkıda bulunacak gerçek işleviyle haya tımızdaki yerini alacaktır. Iğdır küçük bir yer ve geçmişten ders alarak buraya gelmiş olduğumuzu düşünüyorum, etrafınıza bakın iflas edenleri görürsünüz, ailesini terk edenleri görürsünüz, intihar edenleri görürsünüz, zenginken fakir olanları görürsünüz, fakir olanlara çok kızıyorum çünkü o para onların sadece kendilerinin değil toplumun parasıdır ben milli olarak düşünüyorum, bu güne kadar çok insanımız çok zenginken fakir oldu. Iğdır da 43 otel var bu oteller ihtiyacın çok üstündedir. Iğdır'ın ihtiyacı 6-7 oteldir şu anda 12’ye düşmüştür. Iğdır'ın parasını dışarıya ticaret diye götürüyor lar, bu ticaret değildir. Iğdır'ın iflasını sağlıyorlar emniyete, jandarmaya, adliyeye çok teşekkür ediyorum, Iğdır'ı fuhuş belasından kurtarmışlardır, fuhuşla elde edilen başarı mücadele de büyük bir başarı sağlamıştır, buradan herkese sesleniyorum, kimse Iğdır'ın milli parasını gelişi güzel yerlere tavernalarda hoyratça yiyip harcayamaz bu hakları yoktur, ben demiyorum insanlar eğlenmesin her şeyin bir hududu bir sınırı vardır bu sınır geçilmemeli, aşılmamalıdır.
    4 trilyona mal olan üç bin metrekare alan üzerine yapılan 5 katlı lüks otel, 75 oda ve 150 yatak, 500 kişilik toplantı salonu, 1 kahvaltı salonu, restorant, düğün salonu, oto park, bar, disko, sauna, lobi, bahçe restoranı, bütün odalarda klima, buzdolabı ve bahçesinde yüzme havuzu bulunmaktadır.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.