VEFALI DOSTLARI YAVER ÜNSAL'I UNUTMADI

Tarih : 2009-11-23 / Kategori : Genel Haber

    MHP eski il başkanı Yaver Ünsal ölümünün 12. yılında mezarı başında Kur'an-ı kerim okunarak anıldı.

21 Kasım cumartesi günü saat 10.30 da  asri mezarlıktaki mezarı başında yakınları ve sevenleri tarafından ziyaret edilerek Ehli beyit Din alimler derneği başkan yardımcısı Dini Hoca Veli Beder tarafından  Kur'an okunarak anıldı.
    Sabah saat on otuzda vefalı dava arkadaşları tarafından mezarı başında kuran okutularak anılan Yaver Ünsal hakkında bir konuşma yapan Hoca Veli Beder "Rahmetli kardeşimiz Yaver Ünsal'ı burada toplanarak anıyoruz. Onu unutmayan dostlarına teşekkür ediyorum. Iğdır'a büyük hizmetleri olmuş en zor dönemlerde Iğdır da birlik ve beraberliğin sağlanması için elinden gelen gayreti göstermiştir. O dönemin lideri idi. Herkesle iyi diyalogu vardı herkese insani acıdan yaklaşır dostluklar kurardı. Bütün gençlerimiz Yaver Ünsal’ı örnek almalı. Aradan 12 yıl geçmesine rağmen hala anılıyorsa demek ki topluma bir şeyler vermiştir. Birlik olmalıyız.Bu sene de kalabalık bir gurup tarafından anmamız anlamlı olsa gerek. Yaver Ünsal aradan 12 yıl geçmesine rağmen hala seviliyor ve rahmetle anılıyor çünkü   derin hoşgörüsü ve dostlukları ile herkesin sevgisini dostluğunu kazanmıştı.” dedi.
    MHP il başkanı Cahit Erol’da ”Yaver Kardeşimiz zor günlerin adamıydı. O zor günlerde başkanlık yapmak, görev almak cesaret, yürek isterdi. O cesaret ve yürekte onda vardı. Kendisini rahmetle anıyoruz. O dönemde görev alan MHP ve Ülkü ocakları başkan ve yöneticilerine saygılarımı sunuyorum. Gerçektende ölümün kol gezdiği bir dönemde görev yapmak kolay bir şey değildi.Yokluğu Iğdır için bir kayıp olmuştur. Burada bulunan herkes Yaver kardeşimizin vefalı birer dostu olduğu için buraya kadar gelmişlerdir kendilerine teşekkür ediyorum. Yaver Ünsal ‘ı Iğdırlı unutmayacaktır. Onun ruhu için fatiha okuyalım. Merhuma Allah'tan rahmet dilerim." dedi.
    Kuran-ı Kerim okunduktan sonra fatiha verildi.  Anma toplantısına MHP yönetimi, belediye ve İl genel meclis üyeleri ve Ülkü ocakları, Ülkücü işçiler derneği yönetici ve başkanları, Kamusen başkanı ve can dostları katıldı. Daha sonra anma toplantısına gelenler ağabeyi Serdar Ünsal ve kardeşi Hüseyin Ünsal’a başsağlığında bulundular.
   Yaver Ünsal 12 yıl önce 20 Kasım 1997 yılında Taşburun yakınlarında geçirmiş olduğu trafik kazasında hayatını kayıp etmişti. Yaver Ünsal yıllarca Iğdır da terörün kol gezdiği en zor dönemlerde MHP il başkanlığı yapmış Iğdır da birlik ve beraberliğin sağlanmasında büyük emeği geçmişti. Yaver Ünsal'ı ölümünün 12. yılında rahmetle anıyoruz.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.