GENÇLİK MERKEZİ ÇALIŞMALARI TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

Tarih : 2009-11-24 / Kategori : Genel Haber

 
  İl Kültür sarayı binasında bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde etkinliklerini yürütmekte olan Gençlik Merkezi satranç salonunda Gençlik Merkezi ve etkinliklerini tanıtmak amacı ile stant açılarak Gençlik çalışması ve gönüllülük eğitimi verildi.


    Açılan tanıtım standı ve eğitime ilimizde bulunan liselerden toplam 30 genç katıldı. Gençlerin bilgilendirilmesi ve çalışmalarımızın tanıtılması toplantısında verilen molalarda tanışma ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla çay ve pasta ikramında bulunarak eğitimin sohbet ortamında geçmesi sağlandı. Tanıtım Standına Gençlik merkezi çalışanları, gönüllü gençler ve Gençlik Merkezimiz Noktası(Lider)Semra ÖZDEMİR, Kayseri Gençlik Merkezi noktası Sıddık ALTAN gönüllü olarak katıldı.
    Eğitim standına gelen İl Müdürü M.Metin ÖZEN yaptığı konuşmada, ”Gençler ülkemizin geleceğidir. Geleceğin yetişkinleri olan gençlerimizin, daha kararlı, daha güçlü ve daha aydın bir şekilde memleketimizin geleceğini hazırlamaları için kendilerini her yönden geliştirmeleri gerekmektedir. Gençlik Merkezleri bu kapsamda gereklidir.”   
           Gençlik Merkezimizin Kültür Merkezindeki yeni binasında yapacağı çalışmaları anlatan   ve katılımlar sürecinde çok şey kazanacaklarını söyleyen Müdür ÖZEN Iğdırlı gençlerimizi kurslarımıza beklediklerini söyledi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.