VALİLİKTEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİ VE OKUL SPOR KULÜPLERİ SPORCULARINA MALZEME YARDIMI

Tarih : 2009-12-04 / Kategori : Genel Haber

Iğdır il Özel idare müdürlüğünden sağlanan 40 bin TL ile Iğdır’da bulunan Amatör küme takımları ile Gençlik spor müdürlüğü bünyesindeki güreş, karate, boks takımlarına malzeme yardımı yapıldı.
             

Gençlik ve spor il müdürlüğünde düzenlenen malzeme yardımı töreninde konuşan Iğdır valisi S.Saffet Karahisarlı, ”spor kardeşlik ve barıştır. Spor gençlerimizi kötülükten koruyan bir araçtır. Bizde gençlerimize, spor kulüplerimize sahip çıkarak onlara malzeme alıp yardım yaptık. Amacımız gençlerimizin vakitlerini kahve köşelerinde değil spor salonlarında spor etkinliklerinde geçirmeleridir.” dedi.
Malzeme dağıtım törenine İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ferhat Akkuş, il genel meclis üyeleri, Gençlik Spor İl Müdürü Metin Özen ve Milli Eğitim Şube Müdürü Yüksel Gülaç katılarak malzemeleri dağıttılar.
Bu arada gençlik ve spor genel müdürlüğünden temin edilen para ile ilde bulunan 17 ilköğretim ve ortaöğretim okulunun spor kulüplerine faaliyetlerini daha iyi bir şekilde yürütmeleri amacı ile çalışmalara destek olsun diye her kulübe 2 bin TL para yardımı yapıldı.
Gençlik ve spor il Müdür Metin Özen, ”genel müdürlüğümüzden sağladığımız bu para ile okul spor kulüplerimize destek olmayı amaçladık çünkü sporun alt yapısı okullarda oluşuyor” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.