BEDENSEL ENGELLİ GENÇLER EVLENDİ

Tarih : 2009-12-07 / Kategori : Genel Haber

     Iğdırlı bedensel engelli iki genç dernek binasında tanışarak evlendiler.

İnci düğün salonunda yapılan peygamberi düğünle   evlenen Nusret Açık(32) Asiye  Duran(28)  çifti çok mutlu olduklarını söylediler.
    Doğuştan gözleri görmeyen Nusret Açık, Yeşil Iğdır Bedensel Engelliler derneğinde tanıştığı sağ ayağından engelli Asiye’ye karşı duymuş olduğu yakınlık zamanla aşka dönüşünce Asiye’ye evlenme teklif etti. Asiye tarafından teklif kabul edilince çiftler evlenmeye karar vererek yaptıkları güzel bir düğünle dünya evine girdiler.
    Asiye Açık, ”Nusreti görerek sevdim ve evlendik mutlu bir evliliğimiz olacak“ derken Nusret  Açık’ta “ben  Asiye’yi hissederek sevdim. Evlendiğim için çok mutluyum“ dedi. Damadın babası ve annesi  Yaşar ve Nurten   Açık’ta “oğlumuzu evlendirdiğimiz için çok mutluyuz.
    Allah herkese böyle güzel günler nasip etsin” dediler. Yeşil Iğdır bedensel engelliler derneği başkanı Garip Samaci’de ” erneği kurarak bedensel engellileri bir araya toplamaya çalışıyoruz. Nusret ve Asiye kardeşlerimizde dernekte tanıştılar evlenmeye karar verdiler.
   Mutluluklar diliyoruz darısı ben ve diğer bekarların başına“ şeklinde konuştu. Bedensel Engelli Hakan Abakay’da “Derneğimizin sayesinde tanışıp evlendiler onlara mutluluklar diliyoruz. Buda gösteriyor ki engelli olmak problem değil insanlar tanışıp evlenebiliyor” dedi. Nusret ve Asiye çiftler mutluluk içinde tebrikleri kabul ederek yakınları ile hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Facebook Beğenenler

  1. uğur 2012-09-15 15:36:54

    Ömür boyu mutluluklar dilerim.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.