YUVA ÇOCUKLARINA CAĞ KEBABI ZİYAFETİ

Tarih : 2009-12-08 / Kategori : Genel Haber

    Iğdır Hacı Ali Parim Çocuk Yuvasında barınan 30 çocuğa, işadamı İshak Yaycılı’nın eşi Azer Yaycılı tarafından cağ kebap salonunda  yemek verdi.

Yemeğe Iğdır Valisinin eşi Fatma Karahisarlı, Emniyet müdürünün eşi Müyesser Aydın, Sosyal hizmetler il müdürü Halil Yükselen ve çocuk yuvası görevlileri katıldı.
    Yemekte yuva  çocukları ile beraber oturan vali eşi Fatma Karahisarlı, Emniyet müdürünün eşi Müyesser Aydın  ve hayırsever Azer Yaycılı  çocuklarla birebir ilgilendi ve kendi elleri ile yemek yedirdiler, sorunlarını dinlediler.
 Çocuk yuvasındaki çocuklarla çeşitli sosyal etkinliklerle sık sık bir araya geldiklerini belirten  Vali Eşi Fatma Karahisarlı, “Çocuklar bizim her şeyimiz. Onları geleceğe yönelik yetiştirmek herkesle birlikte bizim de görevimiz. Çocuklarımıza destek veren hayırseverimiz Azer Yaycılı ‘ya teşekkür ederim teşekkür ederim.
    Azer hanım yuva çocuklarına yardımda bulunmak istediğini söyledi çocukların Erzurum’un  cağ kebabı ile tanışmalarını sağlama kararı verdik bu yemeği düzenledik.Çocuklarda  sevindi mutlu oldular.” dedi. İşadamı İshak Yaycılı’nın eşi Azer Yaycılı’da, yuvada barınan çocuklara yalnız olmadıklarını hissettirmek için yemek verdiklerini belirterek “Yuvadaki çocuklara devletimiz en iyi şekilde bakıyor. Çocuklar farklı bir ortamda yemeklerini yesinler istedik.
    Her fırsatta onların yanında olduğumuzu bilmelerini istedik. Yuvadaki çocukları çocuklarımız kadar seviyoruz ve çocuklarımız için ne istiyorsak ne yapmak istiyorsak bu çocuklar içinde aynı şeyleri düşünüyor ve yapmak istiyoruz. Her fırsatta çocuk yuvasını ziyaret ediyor, onlarla birlikte vakit geçiriyoruz.” şeklinde konuştu. Erzurumun Cağ kebabı ve kadayıf dolmasını yiyen Yuva çocukları da “yemekten dolayı  çok mutlu olduklarını” söylediler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.