KIZILAY ŞUBESİ OLAĞAN KONGRESİNİ YAPTI

Tarih : 2010-02-09 / Kategori : Genel Haber

     Türk Kızılay Derneği Iğdır  Şubesinin 2010 yılı Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Türkiye Kızılay Derneği Iğdır Şubesi’nin 2010 yılı Olağan Genel Kurulu, Merkez Ziya Gökalp İlköğretim okulunda gerçekleştirildi.
    Kongrede, divan kurulu, saygı duruşu, İstiklal Marşı ve 2007, 2008, 2009 faaliyet raporları okundu. Tek liste halinde gerçekleşen kongrede konuşma yapan Türkiye Kızılay Derneği Iğdır şube başkanı Veli Tabaru  “Biz Kızılaycılar gönüllü çalışan insanlar olarak, dil, din, ırk, mezhep ve siyasi ayırımı yapmadan insanlarımıza yardım yapmayı seven insanlarız. Bizler her zaman isteriz ki maddi imkanlarımız daha güçlü olsunda tüm kardeşlerimize sahip çıkalım. Onun için diyorum ki bizlere tüm yardım seven insanlarımız sahip çıksın biz de tüm insanlık alemine sahip çıkalım. Burası gönüllü bir kuruluştur. Kimseden karşılık beklemeyip, insanlığın hizmetin de olan bir kuruluş olup, gücünü kendi çalışanlarımızın kendi vicdanından almaktadır. İşlerimin çokluğu nedeniyle Başkanlıktan ayrılıyorum.Yönetimde kalarak yeni başkana gereken desteği vereceğim” dedi.
    Konuşmanın ardından oylamaya geçildi. Oylama sonucunda Tahir Artantaş’ın  listesi kabul edildi. Başkanlığa seçilen Tahir Artantaş, delegelere teşekkür ederek, “Veli beye ve yönetimine teşekkür ediyorum.. Her zaman olduğu gibi bundan sonrada fakir, mağdur ve yardıma muhtaç ailelerimizin yanında yer almaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
    Yönetim kurulu asil üyeliklerine de Veli Tabaru, Serdar Ünsal, Şeref Artantaş,Tayfur Kuş seçildiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.