MHP İL BAŞKANI CAHİT EROL "AKP OY KAYBETMEYE BAŞLAYINCA DİN İSTİSMARCILIĞINA YENİDEN BAŞLADI" DEDİ

Tarih : 2010-02-09 / Kategori : Genel Haber

     MHP İl Başkanı Cahit Erol, son günlerde Türkiye’de yaşanan olaylara değinerek, “AKP iktidarı gün geçtikçe oy kaybetti ve bir devir kapanıyor.

Bunu gören Başbakan oyları toparlamak adına din istismarcılığına baş vurarak başörtüsünü ortaya atıp gündemi değiştirmeye başladı.” dedi.
    Erol, yaptığı yazılı açıklamada, AKP’nin 7 yıldır dile getirmediği türban yasağını yeniden hortlattığını ve bunun istismarını yaptığını belirterek şu görüşlere yer verdi:
    “Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste, bugünlerde Türk Devletinin büyük bir kaosa sürüklendiğini hayretler ve endişeler içerisinde izlerken, bir yandanda cenabı hakka dua ederek Allahım sen bu kötü gidişattan devletimizi, milletimizi koru, demektende kendimizi alamıyorduk ki. 3 Şubat 2010 tarihi saat 14:25 de gömülen ölü hortlamaya başladı. Ne idi o gömülen ölü diyeceksiniz değerli hemşerilerim. Evet o gömülen Ölü Türban ve Başörtüsü. En az 25 yıldan fazladır Türkiye Cumhuriyeti üzerinde oynanan karanlık oyunlar ve kötü emeller nihayet yavaş yavaş kimler tarafından oynanıldığı şimdi daha iyi anlaşılmaktadır ve görülmektedir. Bazı illegal örgütler tarafından genç kızlarımızın beyinleri yıkanarak üniversite önünde veya karakol adliye karşısında kendilerini duvarların üzerindeki korkuluklara kelepçeleyerek sözde başörtüsü yasağını protesto ediyorlardı ama ne zamanki A.K.P iktidara geldi şu başörtüsü propagandası bitmiş oldu.Halbuki yine okullara başörtülü girilmiyordu ama emir öyleydi, kimse AKP Hükümetini yıpratamayacaktı ona izinde verilemezdi.Fakat bugünlerde işçi, emekli, bakkallar, tekelciler, memurlar, sendikalar ayaklandı.Ergenekon, mergenekon derken baktılarki AKP gidiyor hemen Gataya başörtülü bir bayanı bırakmamışlar diyerek hemen Gatanın önünde 15 veya 20 Üniversiteli genç kızlarımız eyleme başladılar fakat o esnada Gatadan çıkan başörtülü bayanları birileri onlara gösterince bozuntuya vermeden birkaç bayana çiçek dağıtarak orayı derhal terk ettiler. Malesef bu sefer yoğurt maya tutmamıştı, iftiraları kendilerine kanim olmuştu. Haa şimdi bir bakarsınız bu yazımızın akabinde hemen bir beyanat verebilirler MHP liler başörtüsüne karşıdır gerçi söyleseler de kimse inanmaz ama hatırlatmakta fayda var.
    Çünkü hile ve düzenbazlık üzerine kurulan herhangi bir sistem mutlak ve mutlak çökmeye mahkumdur. Çok değerli hemşerilerim burada bir yazarımızı ve onun 333 sayfalık kitabı olan Musa’nın Çocukları Tayyip ve Emine kitabını da okumanızı tavsiye etmeden geçmeyeceğim. Yazarımız Ergün Poyraz bu kitapta belgelerle öyle konulara değinmiş ki bizleri kimler idare ediyor demeden geçemeyeceksiniz. Çünkü Bülent Arınç, M.Ali Şahin, Tayyip Erdoğan, Kemal Unakıtan, Hüseyin Çelik, Abdullah Gül ve AKP nin üst yöneticilerinin nerelerle, kimlerle beraber hareket ettiğini göreceksiniz.Bunlar yetmemiş gibi Sayın Başbakanımız BOP a, ABD ye, AB ye verdiği sözleri yerine getiremeyince onların söylediği gibi Gata ve başörtülü bayandan Meclis Kürsüsünde bahsedince Oktay Vural Beyde siz sayın Başbakan duygu sömürüsü yapıyorsunuz, yüzlerce bayan Gataya başörtülü girip çıkıyor deyince Başbakan saldırmaya ve hatta hakaret etmeye başladı. MHP ye parti terbiyesi vermeye yeltenince kendi partisinden haberi olmayan Sayın Başbakana 14 Kasım 2009 tarihinde Aydın eski il başkanı ve şimdi AKP İl genel meclis üyesi olan İsmail Hakkı isimli şahısta sana ikinci peygamber benzetmesi yapıyor, söylemine olmaz böyle şey diyerek  Oktay Vural İsmail Hakkının ses kaydını ortaya koyunca da İsmail Hakkıyı AKP den ihraç eden Başbakan bu seferde MHP liler din istismarına başladılar diye kendilerini haklı çıkarmak için saldırmaya başladılar, iftiraya başladılar, yırtınmaya başladılar ama millet her şeyi çok yakinen gördü ve dahasını da millet söylemeye başladı nasıl mı işte şöyle;
1) Elazığlı AKP lilerinde Erdoğana 21 Mart 2009 tarihinde miting için Elazığa giden Başbakana ellerinde ki karton pankartlarla karşılarken şöyle bir yazı gözlere değiyordu. Son Halife Elazığa hoş geldin.
2) Denizli de Tayibi üzmek Allahı üzmektir yazılı kitap dağıtılması
3) Uşakta Erdoğan bizim için peygamberdir yazıları arşivlerde olduğu gibi gazetelerde de yer almış ve bizimde elimizde vardır. Şimdi böyle bir zihniyet ve böyle bir camia bu ülkeye ne verebilir ve bu ülkeyi nasıl idare edebilir. İstismarcılıkla hiçbir yere varılamaz, AKP içerisinde olan samimi Müslüman kardeşlerimize sözümüz asla olamaz o kişilere her zaman sonsuz hürmet ve saygılar beslemişiz ve besleyeceğizde gerçek müminler baş tacımızdır.
Ey Aziz Milletimiz bu kör gidişata dur demeyecekmiyiz.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası