VATANDAŞLAR VE ESNAF DOLANDIRILDI

Tarih : 2010-02-10 / Kategori : Genel Haber

    Iğdır Topçular Mahallesi  Vali konağı yolu üzerinde bulunan Maraşoğlu  Baharatçı Şuayip Yüzgeç ilimizde 25 e yakın vatandaşı yakın arkadaşlık kurarak dolandırarak kaçtı.

    İlimizde baharat üzerine bir iş yerini kiralayan Şuayip Yüzgeç, İş yerini evini boşaltarak kaçtı. İşyeri Sahibi Tayyar Aydoğan ve arkadaş edindiği dükkan komşusu  Selçuk Yıldırım  dükkanın boş olduğunu görünce  dolandırıldığını anladı. Selçuk Yıldırım “Şuayip Yüzgeç arabamı emanet almıştı. Dükkanın boş olduğunu görünce kendisini aradım bize mal almaya İstanbul gideceğini söylemişti evinin ve iş yerini   boş görünce dolandırıldığımızı anladık, ev kirası, iş yeri kirası, elektrik, su parasını dahi takarak gitmiş.  Selçuk Yıldırım,  “Şuayip Yüzgeç’i cepten aradım aracımın nerde olduğunu sordum bana aracını Ağrı Patnosa bıraktığını söyledi ve bir daha telefonlara cevap vermedi.” dedi.
    İş yeri komşularından Kezban Sobay, “Şuayip Yüzgeç dükkana gelerek bir süre sohbet etti. Ve ardından bana 5 bin TL. borç  isteyerek daha sonra bize 8 bin TL. vereceğini  belirtti, bende saçmalama diyerek tersledim ondan sonra hiç kimseye borç istediğimi söyleme dedi. Aramız açıldı, iş yerine uğramadı. Kendisinin yurt dışına 5 yıllık bir pasaport çıkardığını belirtti” dedi. Dolandırıldığını anlayan vatandaşlar dükkanın önünde büyük bir kalabalık oluşturdu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası