İŞSİZ GENÇLER İŞ İMKANINA KAVUŞTU

Tarih : 2010-02-11 / Kategori : Genel Haber

    Iğdır Kültür merkezinde İş Kur ve Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile toplum yararına çalışma programı kapsamında Iğdır Merkez ve ilçelerden iş için 600 başvuru yapıldı.

   Toplum yararına çalışma programı kapsamında Kültür merkezinde kura çekimiyle 600 baş vurudan 90 kişi 4.5 aylık süreyle iş imkanı buldu.
    Merkezden kura çekimi sonucu 45 asıl 12 yedek, Karakoyunlu ilçesinden 10 Asıl, 3 yedek, Tuzluca ilçesinden 17 asıl, 5 yedek ve Aralık ilçesinden 18 asıl, 5 yedek 2. noter eşliğinde kuralar çekilerek Merkezde ve İlçelerde bulunan okullarda 4.5. ay boyunca temizlik işçisi olarak çalışarak iş imkanına sahip olacaklar.
   Karakoyunlu ilçesinden kazanan Sezer Şıktaş ”5 yıldır işsiz geziyordum iş kur sayesinde iş buldum buradan iş kura teşekkür ediyorum” dedi. Uğur Aras, ise “İş kur sayesinde iş buldum çok mutluyum” dedi.
    Kura sonucu işe giremeyenler ise üzgün olduklarını belirterek şansımız bir kere daha deneyeceğiz” dediler. Milli Eğitim Müdürü Selahattin Şimşek ise, “okullarımızda müstahdem ihtiyacı vardı. İş kur ile işbirliği yaprak iş kur kurslarına gidenler arasından il genelinde 90 kişi aldık. Okullarımızda görevlendireceğiz” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.