Öğrenciler Polis Araç ve Gereçlerinin Tanıtıldığı Sergiye Büyük İlgi Gösterdi

Tarih : 2010-04-10 / Kategori : Genel Haber

Türk Polis Teşkilatı'nın 165'inci  kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde açılan polis araç ve gereçleri sergisine öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Öğrenciler her standı ayrı ayrı gezerek araç gereçler hakkında bilgi sahibi oldu.           
 

Türk Polis Teşkilatı'nın 165'üncü yıldönümü etkinlikleri tüm yurtta olduğu gibi ilimizdede çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediliyor.
Bu kapsamda  Belediye meydanı Zübeyde Hanım bulvarında polis araç ve gereçleri sergisi açıldı.
Sergiye Kurtuluş ilköğretim okulu öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.
Emniyet amiri Mustafa Tozlu, “Öğrenci ve Polis ilişkisini güçlendirmek için böyle bir faaliyet düzenledik.                                       Stantımızda Özellikle öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği sergide polisin kullandığı araç ve gereçlerin tanıtımını yapıyoruz.       Öğrencilerimize Emniyet müdürlüğü logolu kırtasiye malzemeleri balon dağıttık.” dedi.
Okul Müdürü Arif Işık, “Okul olarak emniyet müdürlüğümüzün açmış olduğu stantı gezdik. Öğrenciler çok büyük ilgi ile gezdiler bu bizleri mutlu etti. Her standı tek tek gezen öğrenciler, her aracın ne işe yaradığını sorarak emniyet mensuplarımızdan bilgi aldı. Belki içlerinden Polis olmak isteyenler olacak“ dedi.
Öğrenciler Zübeyde hanım bulvarında bulunan araçlara da binerek fotoğraf çektirdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.