MİLLETVEKİLİ ALİ GÜNER ESNAF ODALARININ YEMEĞİNDE ESNAFLARLA SOHBET ETTİ

Tarih : 2010-04-12 / Kategori : Genel Haber

    AKP Iğdır Milletvekili Ali Güner, Iğdır Esnaf ve Sanatkarlar Odalar birliği tarafından düzenlenen kaynaşma yemeğinde esnaflarla bir araya geldi.

    Şamdan lokantasında verilen yemekte  esnaflara hitaben bir konuşma yapan Milletvekili Ali Güner, “Biz Iğdır için çalışıyoruz. Seçim bittikten sonra herkes bizim kardeşimizdir, biz, hangi partiden olursanızsa olun bize destek verin dedik. Ve gerçektende bize çok destek verdiler. Projeler ürettik. Bu halka hizmet vermek için gayret ediyoruz hizmeti kim yapar iktidar partisi yapar. Padişah kimse herşeyi o yapar. AKP şu anda dünyanın partisi oldu. Filistinde bu gün seçim yapılsa Filistinli ile Tayyip bey adaylığını koyarsa Tayyip bey kazanır. Çünkü Filistin halkı Tayyip beyi başbakanımızı seviyor.İranlılarda seviyor.” dedi.
    Iğdır’a hizmet etmek için ne gerekiyorsa yaptıklarını ifade eden Güner, Bugün 3 milyon gayrimüslüm Ağrı Dağı’nı seviyor bizim için Mekke, Medine, Kerbela neyse onlar içinde Ağrı Dağı kutsal kabul ediliyor. Bunun için Ağrı Dağı’nı turizme açmalıyız. Bir aksilik olmasa bu yılın sonunda Uçağı Iğdır’a indireceğiz.  İrana gittik sınır kapısının açılma müjdesini orda aldık. Şimdi konu bakanlar kurulundan çıkacak Nahcivan, İran ve Türkiye tek bir sınır kapısında buluşacak. Türkiyenin üç ülkeye sınır tek  ortak kapısı olacak. Serbest sanayi bölgesi kurulması için çalışıyoruz eğer Iğdır’a kurulursa 50 bin kişiye iş imkanı sağlayacak. Ağrı, Van, Hakkari İlleride bu işin peşinde  gelen heyetlerede söyledim sizden torpil istemiyorum yeter ki elinizi vicdanınıza koyun Iğdır’dan Belli Ahmet demiryolu projesi geçecek. İrandan alınan doğal gazla Iğdır’a doğalgaz çevrim santrali kurulacak bunlar Iğdır’ın kaderini değiştirecektir. Bunlar böyle giderse Iğdır gelişirse ne Kürt ne Azeri olacak Iğdır yabancılarla dolacak. Böylece Kürtçülük ve Azericilik ortadan kalkacak herkes para kazanmanın peşinden koşacak. Ben Iğdır’a İlahiyat fakültesi kurdurdum ki bunun bünyesinde Caferilik Şiilik kürsüsü kurulsun, açılsın  İran’a Irak’a okumak için giden kardeşlerimiz burada okusun, öğrensinler. Esnaflarımızın sorunları çok onları çözmek içinde hükümetimiz canla başla çalışıyor. Mayıs ayında bakanlarımız Iğdır’a gelecektir. Esnafımızın ve çiftçimizin sorunlarını hep birlikte çözeceğiz” dedi.
    Iğdır Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Genel sekreteri Burhan Atlas da ”Iğdır esnaf teşkilatları seçimleri yapıldı. Yeni seçilen üyelerimizle tanışma ve kaynaşma olsun diye bu yemeyi tertipledik yemeğe de Iğdır Milletvekilimiz Ali beyide davet ettik. Sorunlarımızı kendisine ilettik.” dedi.
   AKP İl Başkanı Mustafa Buluş, Genel meclis başkanı ve AKP  il genel meclis üyesi ilçe başkanı Kurban Oluz, AKP  il genel meclis üyesi Ahmet Tutulmaz, İl genel başkanı  Resul Şek ve esnaf katıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.