IĞDIR FEN LİSESİNDEN İLKÖĞRETİM 8. SINIFLARA YÖNELİK MATEMATİK OLİMPİYAT YARIŞMA SINAVI

Tarih : 2010-04-13 / Kategori : Genel Haber

     Iğdır Fen Lisesi, İlköğretim okullarının 8. sınıflarına devam etmekte olan öğrencileri, matematik alanında çalışmalar yapmak üzere yönlendirmek,

ilgi ve yetenekleri doğrultusunda erken yaşlardan itibaren gelişmelerini desteklemek,  katkıda bulunmak, matematik dersine olan ilgiyi artırmak amacıyla Iğdır Merkez ve İlçelerindeki İlköğretim Okulları arasında Matematik Olimpiyatı yarışması düzenlemektedir.
     Iğdır  Fen Lisesi, bu yarışma ile eğitimin her kademesinde yer alan matematiği öğrencilerimize sevdirmek, öğrencilerin matematiğe olan ilgilerini artırmak, bunun yanında Iğdır’ı Bilim Olimpiyatlarında temsil edecek öğrencileri cesaretlendirmek ve yapılacak sınavlara yetiştirilmesini amaçlamaktadır.
     Yarışmaya katılacak Okullar 05.04.2010- 16.04.2010 tarihleri arasında,  Iğdır Fen Lisesine başvuruda bulunacaklardır. Sınav 15 Mayısta Ziya Gökalp İlköğretim Okulunda yapılacak olup başarılı öğrenciler ödüllendirileceklerdir. Matematik Olimpiyatıyla ilgili detaylı bilgilere ulaşmak isteyenler www.igdirfenlisesi.com adresinden ulaşabilirler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.