Yrd. Doç. Dr. Nurettin Güneş İlimize Döndü

Tarih : 2010-04-16 / Kategori : Genel Haber

    Bir süredir Kars Kafkas Üniversitesinde Aile Hekimliği Ana Bilim Dalı Başkanı olarak görev yapan Yrd. Doç. Dr. Nurettin Güneş ilimize döndü.

    Kariyer yapmak için bu görevi sürdürdüğünü belirten hemşerimiz Yrd. Doç  Dr. Güneş, dostlarının ve sevenlerinin ısrarını daha fazla kırmayarak görevinden ayrılarak ilimize kesin dönüş yaptığı öğrenildi. Şehrimizin sevilen hekimlerinden olan aile hekimliği uzmanı Yrd. Doç. Dr. Güneş, Iğdır devlet hastanesindeki polikliniğinde de hizmet vereceği, yanı sıra mesai saatleri dışında özel muayenehanesinde hekimlik hizmetini sunacağı belirtildi. Bu nedenle Evrenpaşa Cad. Otel Alkış karşısı sürat kargo yanındaki muayenehanesini tekrar hizmete soktuğu öğrenildi.
     Kars Kafkas Üniversitesinde Aile Hekimliği Ana Bilim Dalı Başkanı iken, bu görevden ayrılarak kendi iline dönüp hekimlik görevini sürdürmesi sevenlerini ve dostlarını sevindirirken, ilimize dönmesini isteyen hastalarını da ayrıca memnun ettiği öğrenildi.
     Yrd. Doç. Dr. Güneş aile hekimliği yanı sıra bazı branşlarda da  tercih edilen bir hekim. Kendisine hoş geldin der, görevinde başarılar dileriz.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.