MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE VEDA YEMEĞİ

Tarih : 2010-04-16 / Kategori : Genel Haber

     İlimizde  3 yıldan beri görev yapan Milli Eğitim Müdür Selahattin Şimşek  için veda yemeği düzenlendi.

     İlimiz Öğretmen evinde düzenlenen valilik tarafından verilen veda yemeğine protokol ve daire müdürleri katıldılar.
    Yemek sonrasında konuşan Iğdır Valisi S.Saffet Karahisarlı, "Üç yıldan beri Iğdır'da görev yapan Milli eğitim Müdürümüz Iğdır için bir kazançtı. Iğdır 'da en iyi şekilde görev yapmıştır. Dostluk hanemizde yer almıştır. Iğdır'a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Yeni görevinde başarılar dilerim. Birlik içinde Iğdır'ın geleceği için çalıştık. Iğdır'a hizmet veren herkese teşekkür ediyorum." dedi.
    Milli Eğitim Müdürü Selahattin Şimşek’te, "Iğdır'dan ayrılmak çok zor. Görevim süresince Iğdır'ı ve Iğdırlıları çok sevdim. Gösterdikleri yakın ilgi ve alakalara teşekkür ediyorum. Bütün protokol ile iyi ilişkiler içinde çalıştık. Birlik oluşturduk. Iğdır'ın 10 yıllık eğitim sıkıntısını hallettik. İnanıyorum yakın gelecekte Iğdır’da eğitimin kalitesi en üst seviyeye çıkacaktır.Iğdır'da mutluluk içinde çalıştım.. Basın mensupları ile uyum içinde çalıştık. Dostane ilişkilerimiz oldu.Çalışmalarımıza katkıları  oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.
    Daha sonra Vali S.Saffet Karahisarlı, Milli Eğitim Müdürü Selahattin Şimşek’e bir taktirname ve çeşitli hediyeler verdi.
   Yemeğe Iğdır Valisi S.Saffet Karahisarlı,  Garnizon ve  Jandarma Alay Komutanı Albay Ernail Keleş, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İşgören,  5. Hudut Alay Komutanı Topçu Kurmay Albay H. Nevzat Taşdelen, Baro ve Ak parti il başkanı Mustafa Buluş, Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Ağır Ceza Reisi Fatih Akçay, Iğdır Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Zengin, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulhakim Yüce ve protokol üyeleri, daire müdürleri, iş adamları katıldı..

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.