İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNDEN TUZLUCA BELEDİYEYESİNE ZİYARET

Tarih : 2010-04-16 / Kategori : Genel Haber

     İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Zakir ACAR, Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin TÜRKAN’a  iade-i  ziyarette bulundu.

    Ziyarette, daha çok ilçede  yapılması gerekenler, hazırlanan projeler ve planlanan projeler gündeme geldi. Milli Eğitim Müdürü ACAR, tevazulu bir şekilde yapılan çalışmaların Kaymakamlık bünyesinde yapıldığını, güzel, şirin ilçemizin tam bir Kültür ve Turizm Cenneti olduğunu, kültürel anlamda ilçenin turizme açılması, tanıtılması gerektiğini bu doğrultuda gezi projeleri kapsamında bu tarihi ve turistik yerlere geziler düzenleneceğini belirtti.
     Ayrıca, ilçede spor kültürünü geliştirmek için sportif faaliyetler doğrultusunda ilçe ve köy okullarında futbol, voleybol, masa tenisi turnuvaları düzenlediklerini, her okulun bahçesinde voleybol ve basketbol sahaları yapılacağını özellikle vurguladı. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarının devam edeceğini belirtti.
     Belediye Başkanı TÜRKAN ise, ilçede kurumların birlik ve bütünlük içerisinde çalıştığını, tarihi ve kültürel değerlerinin fazla olduğu ilçemizde gerek öğrencilerimiz, vatandaşlarımızın kendilerini yetiştirip geliştirmeleri ve ilçemizin kalkınması, gelişmesi için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini vurgulayarak projelerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürünü kutlayıp, tekrardan ilçemize hoş geldin dedikten sonra, proje ve faaliyetlerinde Belediye olarak kendilerine gereken desteği vereceklerini belirtip, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.