AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİNİN 16.00-23.00 SAATLERİ ARASINDA DA VATANDAŞLARA HİZMET VEREMEYE BAŞLADI

Tarih : 2010-04-19 / Kategori : Genel Haber

    İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Ağız ve Diş sağlığı Merkezi geceleri  ve hafta sonu da  hizmet vermeye başladı.

    Ağız ve diş sağlığı merkezi başhekimi Dr. Doğan Büyükdağ, en iyi şekilde sistematize edilerek son teknolojinin kullanıma sunulduğu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin  2 aydan beri hafta içi saat 16 ile 23.00 saatleri arasında, hafta sonu ise 9.00 ile 17.00 arasında vatandaşlara hizmet verdiğini açıkladı.
     Büyükdağ, gazetemize yaptığı açıklamada “Kurumumuz daha çok yeni olmasına, kısıtlı doktor ve personele rağmen, güler yüzlü personeli, en iyi şekilde yetişmiş sağlık kadrosu ve güçlü dinamizmi ile ilimiz ağız ve diş sağlığı hizmetlerinin büyük bir kısmını gerçekleştirmektedir. Sağlık Bakanlığı’nın; sağlıkta dönüşüm projesinin önemli bir ayağı olan ağız ve diş sağlığı merkezleri, verdikleri hizmetin kalitesi, geniş bir toplum kesimini kucaklaması,  her geçen gün daha da kendisini geliştirmesi ile hastalarımızın ağız ve diş sağlığı problemlerine çözüm üretmektedir.         Daha fazla hastamıza, daha modern bir ortamda tedavi olma imkânı sunabilmek için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.” dedi.
     Büyükdağ, ”Ağız ve Diş sağlığı, Diş Tedavi ve Protez Merkezinin vatandaşlarımıza daha fazla zaman aralığında hizmet sunabilmek amacıyla vardiya çalışma sistemine geçildiğini, Şubat ayı başından bu yana hafta içi  16.00-23.00 saatleri arasında hafta sonu da 9.00 -17.00 arasında acil hastalar için hizmet sunmaya başladıklarını, dişle ilgili problemi olanların acil durumlarda Ağız diş sağlığı merkezine gelebileceklerini bu kararı vatandaşlardan gelen geceleri diş doktoru bulamıyoruz zor durumda kalıyoruz yönündeki istekler doğrultusunda alarak açtıklarını“ söyledi.
    Iğdırlı vatandaşlarda, ”Başhekim Doğan beye teşekkür  ediyoruz. Yıllardır geceleri diş doktoru bulamıyorduk, şimdi rahatladık” dediler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.