ANASINIFI ÖĞRENCİLERİNDEN DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Tarih : 2010-04-20 / Kategori : Genel Haber

    İlimiz İlköğretim okullarından İnönü İlköğretim Okulu Ana sınıfındaki doğum günü eğlencesi coşkulu geçti.

    İnönü İlköğretim Okulu Anasınıfı Öğretmeni Lale Duran’ın sınıfında doğum günü eğlencesinde minik öğrenciler gönüllerince eğlendi.
   Resul Uçar’ın 6. yaş günü nedeniyle İnönü İlköğretim Okulu Anasınıfında Öğretmeni Lale Duran tarafından bir eğlence düzenlendi. Minik Resul sınıfta kesilen doğum günü pastasıyla 6. yaş gününü sınıf arkadaşları ve Babası Mehmet  Uçar, Annesi Songül Uçar’ında  katıldığı doğum günü eğlencesiyle kutladı.
   Öğrencilerinin doğum günlerini arkadaşlarıyla kutlamasını sağladıklarını söyleyen Anasınıfı Öğretmeni Lale Duran, Minik öğrencilerin arkadaşlarıyla daha iyi kaynaşma ve dayanışma içerisinde olmasını sağlamak için bu tür sosyal aktivitelere önem veriyoruz” dedi.
   Resul Uçar’ın sınıf arkadaşlarıyla 6. yaş gününü kutlamasından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Baba Mehmet Uçar, “Böyle güzel bir uygulamalara yer veren  Başta Okul Müdürü Murat Aydoğdu’ya  Doğum gününü hazırlayarak öğrencilere güzel anlar yaşattığı için Anasınıfı Öğretmeni Lale Duran’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.