MESLEKİ BİLGİLER SEVİYE TESPİT SINAVI VE GÖREVDE YÜKSELME SINAVI YAPILDI

Tarih : 2010-04-20 / Kategori : Genel Haber

    İlimiz Diyanet İşleri Başkanlığında görevli personel ile Milli eğitim bakanlığı Hizmetli personellerine Görevde Yükselme Sınavı yapıldı.

    Iğdır Lisesi ve Hüsnü Özyeğin ilköğretim okulunda yapılan sınava Diyanet işleri başkanlığında görevli 97, Milli eğitim bakanlığında görevli 32 hizmetli girdi.
    Iğdır Milli Eğitim Müdür vekili Abbas Öcal, ”Diyanet İşleri Başkanlığında görevli  bazı personel görevlilerinin bilgi seviyelerini ölçmek ve mesleki bakımdan göreve en iyi şekilde hazır bulunmalarını sağlamak amacıyla ve görev  veya görev yerlerini değiştirmek isteyen cami görevlileri ile yurtdışına din görevlisi olarak gitmek isteyenler, hac ve umre hizmetlerinde din görevlisi olarak görevlendirileceklere  yönelik Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı (MBSTS)  ile Milli Eğitim Bakanlığında hizmetli olarak çalışan boş bulunan memurluk kadrolarına atanmak isteyenlerin görevde yükselme sınavları sorunsuz olarak yapılmıştır.” dedi.
     Görevde yükselme sınavında başarılı olan hizmetlilerin memur ihtiyacı olan okullarda memur olarak görevlendirilecekleri belirtildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.