SANAYİ SİTESİNDE MARANGOZ ATÖLYESİ KUNDAKLANDI.. MADDİ HASAR 50 BİN TL..

Tarih : 2010-04-20 / Kategori : Genel Haber

    Iğdır sanayi sitesinde kapı, pencere, mutfak dolabı imalatı yapan  bir marangoz atölyesi kimliği meçhul kişilerce kundaklandı.

    Bu sabah saat 02 sıralarında kundaklandığı belirtilen iş yerinden alevlerin çıkması üzerine devriye görevi yapan polislerin itfaiyeye haber vermesiyle söndürülerek çevredeki iş yerlerine sıçraması engellendi.
    Sanayi sitesi 10 blokta 11 nolu dükkânda marangoz atölyesi bulunan Serdar Benzer, yangın haberini sabah iş yerine gelince öğrendi.
    Serdar Benzer ”İş yerimde zarar 50 bin TL(50 milyar)üzerindedir daha bir hafta önce iki kamyon kereste indirmiştim. Dışarıda olduğu için sigorta yapmadılar. Sigortamda yoktu. Ne yapacağımı bilmiyorum kapı pencere siparişlerim vardı yaptıklarımın hepsi yanmış durumda. Kimseyle bir husumetimde yok kim niye yaptı bilmiyorum. Emniyetin konuyu araştırıp suçluları ortaya çıkarmasını istiyorum“ dedi.
    Iğdır Belediyesi itfaiye Müdürü Akif Günde’de “bize saat 02 .00 sıralarında polis haber verdi gelip anında müdahale ettik.
    Koskoca sanayi sitesinin bir bekçisi yok, olsaydı bize anında haber verseydi bu kadar zarar olmazdı. Büyük bir ihtimalle tinercilerde yapmış olabilir, telleri keserek tiner veya benzinle Çam keresteler tutuşturulmuştur.” şeklinde konuştu. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.