TUZLUCA BELEDİYE BAŞKANI ESNAFA GÜL DAĞITTI

Tarih : 2010-04-21 / Kategori : Genel Haber

    Tuzluca Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin TÜRKAN, Kutlu Doğum Haftası  nedeniyle Tuzluca’daki esnaflara 500 adet yediveren gülü dağıttı.

    Başkan TÜRKAN, Kutlu Doğum haftası etkinlikleri doğrultusunda,  esnafları  tek tek dolaşarak hem Peygamberimizin kutlu doğumunu kutladı, hem de  Peygamberimizin doğum günü anısına  esnaflara bizzat kendi elleriyle gül takdim etti. Başkan TÜRKAN, ayrıca şunlara değindi: “İnsanlığın huzur ve mutluluğu elde etmekte zorlandığı, kişisel çıkar ve haz odaklı bir yaşantının özendirildiği günümüzde, Rabbimizin, âlemlere rahmet olarak gönderdiği Peygamberimiz’in getirdiği, kutlu mesajı daha iyi anlamaya ve onun örnek ahlakını rehber edinmeye her zamankinden daha fazla muhtacız.
    Peygamber Efendimiz bizim için en güzel örnek olarak gönderilmiş, onu sadece anma programları ile hatırlamamalı. Anmanın ötesinde anlamalı, sonrada hayatımızda özümsemeliyiz.
    Dağıtılan güllerin masrafları Belediye bütçesinden değil, Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin TÜRKAN tarafından karşılandığı da açıklandı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.