IĞDIRLI ATLETLERDEN BÜYÜK BAŞARI

Tarih : 2010-04-21 / Kategori : Genel Haber

    Iğdırlı atletler başarıdan başarıya koşuyor. Iğdır Bölgesi Atletleri büyük bir başarıya imza atarak Iğdır’a şampiyon olarak döndü.

18 Nisan 2010 tarihinde Bitlis ilinde yapılan Atletizmi Geliştirme Projesi Seçmelerinde 98-99 Doğumlu Minik Erkekler kategorisinde 8 ili geride bırakarak hem ferdi hem de takım halinde 1. Oldular. 8 ilden yaklaşık 132 sporcunun katıldığı Yarışmada sporcular yıldız erkekler, yıldız bayanlar, minik erkekler ve minik bayanlar kategorisinde yarıştı. Minikler 1500 metrede, yıldızlar ise 2 bin metrede mücadele etti. Bitlis’de yapılan ve büyük bir çekişmeye sahne olan yarışlarda 1998 ve 1999 doğumlu erkeklerde Ömer İŞGE birinci olurken, Iğdır  bu kategoride takım halinde birinci oldu.
    1996-1997 doğumlu Minik Kızlarda ise takım halinde beşinci olurken, 1998-1999 doğumlu Kızlarda altıncı takım olduk.
BÜYÜK BAŞARI
    Antrenörler Güler BEYAZ ve Deniz BAKIŞ yönetiminde Bitlis’de yapılan yarışlarda büyük bir başarıya imza attık, Birinci olan atletler sevinç yaşarken, antrenör’lerde büyük bir gurur yaşadı.
    İl Müdürümüz M.Metin ÖZEN İl Müdürleri toplantısı için gittiği Rize’den Antrenörleri arayarak büyük başarıdan dolayı kendilerini ve sporcularını kutladı. Yarışmalara katılan atletlerimiz ve Antrenörlerimiz bu gün İl Müdürümüz M.Metin ÖZEN’i  makamında ziyaret ettiler, İl Müdürümüz atletleri teker teker kutlayarak forma hediye etti ve altyapı çalışmalarımızın meyvelerini alıyoruz, çok daha iyi yerlere geleceğiz buna olan inancımız çok yüksek dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.