FAKİR ÖĞRENCİLERE DİŞ FIRÇASI VE DİŞ MACUNU

Tarih : 2007-12-28 / Kategori : Genel Haber

 Iğdır Ziya Gökalp ilköğretim okulu Çevre Sağlık ve Temizlik kulübü kenar mahallede bulunan ilköğretim okulu öğrencilerine diş macunu ve diş fırçası dağıttı. 
        

Çevre sağlık ve temizlik kulubü öğrencileri kendi aralarında topladıkları 56 adet diş macunu ve diş fırçasını Fatih ilköğretim okulundaki fakir öğrencilere dağıttılar.
         Kulüp rehber öğretmenlerinden Veli Ötgün, "Ağız ve diş sağlığı haftası nedeniyle bir kampanya düzenledik öğrencilerimizden topladığımız diş macunu ve fırçasını Fatih ilköğretim okulu öğrencilerine dağıttık. Bu kampanyayı kulübümüzün toplum hizmeti olarak düşündük. Amacımız onların diş fırçalama  alışkanlıklarını geliştirmek, öğrenci kardeşlerimiz arasında yardımlaşma ve bu yardımlaşmadan kaynaklanan mutluluğu yaşatmaktı." dedi.
              Diş macunu ve diş fırçası alan öğrencilerin gözlerindeki mutluluğun ve yüzlerindeki gülücükleri görmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Ötgün, " Bu tür etkinlikleri sık sık düzenliyeceklerini, öğrencilerin küçük yaştan itibaren yardımlaşma ve paylaşımı öğrendiklerini" söyledi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.