ANA SINIFLARINA DEMİRBAŞ YARDIMI

Tarih : 2007-12-28 / Kategori : Genel Haber

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SELAHATTİN ŞİMŞEK "OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ÜNİVERSİTEYE GİRMENİN TEMEL TAŞIDIR"
 Iğdır Milli Eğitim Müdürü Selahattin Şimşek, "okul öncesi eğitimin Üniversiteye girmenin temel taşı olduğunu" söyledi. 

Iğdır il genelinde bulunan 113 ana sınıfından 56 ana sınıfın eksik malzemelerini gidermek için alınan 14 kalemden oluşan demirbaş eşyaların ikinci bölümü de  ana sınıfı öğretmenlerine teslim edildi.
         Teslim töreninde konuşan Milli Eğitim Müdürü Selahattin Şimşek, okul öncesi eğitim kurumlarının sayısını artırmak için çalışıyoruz. Sayın valimiz S.Saffet Karahisarlı'da bu konu üzerinde hassasiyetle duruyor ve önem veri yor. Bu araç ve gereçler okul öncesi ana sınıflarımızın ihti yacını giderecektir. Okul öncesi Üniversite ye girişin temel taşıdır. Aydın ilinde yapılan bir bilimsel araştırmaya göre, okul öncesi eğitim alan öğrencilerin tamamı üniversiteyi kazanmıştır. OSS 'yi kazanmanın yolu okul öncesinden geçer. Doğuda, Iğdır'da dilde sorun var. Okul öncesi eğitim öğrencilerimize güzel Türkçemizi en iyi şekilde öğretir. Burada  çocuklarımıza sevgi, saygı, paylaşma, dostluk başarı  gibi özellikler öğretilerek ilköğretime hazır hale getirilir" dedi.
         Okul öncesinden sorumlu Milli Eğitim Şube Müdürü Cengiz Karadeniz de "Sayın Milli Eğitim Bakanımıza ve Okul öncesi Genel Müdürü Remzi İnanlı'ya gönderdiği yardımlardan dolayı teşekkür ederim. 2007 yılında 1. grupta 35 okula 14 kalemden oluşan tam takım malzeme verdik. Şimdide 21 okula takım oyuncak, masa ve sandalyeden oluşan malzeme dağıtıyoruz. 93 milyar lıralık malzeme alımı yaptık" şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.