Yarın Final

Tarih : 2007-12-29 / Kategori : Genel Haber

 Haydi Iğdırlılar Pazar günü final gecesinde Pop Star Alaturka’nın yıldızı 107 Gökhan’ı yanlız bırakmayalım.
 Son hafta son mesajlarımızı Gökhan 107 yazıp, 3004’e yollayalım.. Iğdır’ın ses sanatcısı Gökhan’ı birinci yapalım...
Star Televizyonu Iğdır’a canlı yayın ile bağlanacak. Kültür Merkezinde bulunan Sinema Salonunda yapılacak gösteri lerde Pop Star Alaturka proğramına canlı  olarak aktarılacak. Iğdır Belediyesinin organize ettiği gösteriler için Star
 televizyonunun canlı yayın ekipleri bugün ilimize geliyor...

 107 Gökhan  son viraja geldi.     Aylardır, haftalardır bir biri ardına elene elene diğerleri giderken, niyahet gururla söylemek gerekirse halkımızın büyük bir destek seli karşısında devasal büyüklükte illerin, ilçelerin yarışmacılarını geride bıraktık.
 Bu haddeye bile getirmek inanın bizler için çok büyük bir gurur kaynağıdır.  Geriye  dönüp baktığımızda elediğimiz sanatçılardan ziyade elediğimiz Vilayetleri ve bölgeleri düşünürsek IĞDIR demekki ne kadar büyük ve başarılı imiş ki bizler gönül verdiğimiz ve baş koyduğumuz her işi çözecek beceri ve başarıya sahibiz.
    Yıllar yılı bizler birlik ve beraberlik içinde birlik çağrıları yapıyorduk, yapmayada devam edeceğiz. Birlikten kuvvet doğar dediğimiz olay örnekte gördüğümüz gibi IĞDIR sevdalıları IĞDIR’ın ismini duydukça milli ve manevi duygular kabararak 107 GÖKHAN yazıp gönderiyorlar.
 Bu damlaların sel olup, birçok Vilayetin ilçesi  büyüklükte bile olamadığımız vilayetlerin temsilcilerini elememizin başarısıdır.
Son düzlüğe geldiğimiz bu pazar günü 107 GÖKHAN şahsında biz Iğdır ve Iğdır’ın ismini tüm dünyaya duyurduğunun vermiş olduğu hazla oylarımızı gönderiyoruz. Ve de göndereceğiz.
    Türk müzik dünyasında bir Iğdır’lınında isminin söylenmesi Iğdır olduğu için gurur duymamız kadar lezzet verecek bir duygunun olduğunu sanmıyo rum.
    Çünkü Iğdırlı, değil bölgemizden onlarca Futbolcu, Boksör, Güreşci, Karateci, Kink bokscu vs bunları çokca sıralayabiliriz.
    Arzumuz Pazar günü Iğdırın bir kere daha adının 1000 kişilik salona ve oradanda tüm dünyaya ulaşmasıdır.
    Pazar günü 107  GÖKHAN yazarak 3004’e göndererek Iğdır’ı ve Iğdırlıları şahlanışa götürelim.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.