ATLETLERİMİZDEN BÜYÜK BAŞARI

Tarih : 2010-05-19 / Kategori : Genel Haber

    Atletizmi Geliştirme Projesi Finali 15 Mayıs 2010 Cumartesi günü Ankara’da yapıldı.

14-15 ve 16-17 yaşlarındaki erkek ve kız sporcuların mücadele ettiği finallerde, 14-15 Yaş grubunda 1500 m 16-17 yaş grubu 2000m olarak gerçekleştirildi.
    Atletizmi Geliştirme Projesi kapsamında daha önce 1.Kademe yarışları için Bitlis’de 2.Kademe yarışları için de Ağrı’da birincilikler kazanan Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcuları final yarışlarında da derece yaptı, 1500 m 1998-1999 doğumlu Erkeklerde takım halinde 2. olduk.
    Final koşularını Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi, Federasyon Başkan Vekili Ergüder Uzun, Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Oral, Atletizm Federasyonu Hukuk Kurulu Başkan Vekili Fadime Selmanlı, Ankara GSİM Ahmet Sağlam, Oryantiring Federasyonu Başkanı Mehmet Genç, Erzurum GSİM Fatih Çintımar, Niğde GSİM Metin Kaplan,  Ağrı GSİM Ayhan YILDIRIM, Iğdır GSİM Metin ÖZEN, GSGM Spor Eğitim Dairesi Şube Müdürü, Haydar DOĞAN, GSGM Spor Kontrolörü Necdet AYAZ, Yozgat Sorgun İlçe Müdürü Kadir BOZKURT, GSGM Spor Kontrolörü Recep YILDIRIM, Maratonda Olimpiyat 4. sü İsmail Akçay, Teknik Kurulu Başkanı Muharrem Or, Eski Milli Diskçilerimizden Sabahat Özkan da finalleri izleyenler arasındaydılar.
    Gençlik Haftası kutlamaları için Ankara’da bulunan İl Müdür M. Metin ÖZEN Final yarışlarında atletlerimizi yalnız bırakmayarak destek olmak için Final yarışlarını izledi ve  1996-1997 doğumlu ilk 6'ya giren bayan sporculara Ağrı GSİM İl Müdürü  Ayhan YILDIRIM ve GSGM Spor Eğitim Dairesi Şube Müdürü Haydar DOĞAN ile birlikte ödüllerini verdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.