VALİ KARAHİSARLI KAHVALTIDA BASIN MENSUPLARIYLA VEDALAŞTI

Tarih : 2010-05-19 / Kategori : Genel Haber

    Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Iğdır Valisi Saim Saffet Karahisarlı basın mensuplarıyla kahvaltı da bir araya gelerek vedalaştı.

    İlimizde 4 yıldan bu yana görev yapan ve geçtiğimiz günlerde Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Vali Karahisarlı’nın onuruna Iğdır Emniyet Müdürlüğü tarafından Polis evinde kahvaltı verildi. Kahvaltıya, Iğdır Valisi Saim Saffet Karahisarlı, Vali yardımcısı Hacı Uzkuç, Iğdır Emniyet Müdürü Cemil Tonbul ve basın mensupları katıldı.
   4 yıldan beri Iğdır’da güzel günlerin geçtiğini belirten Vali Karahisarlı, “Makamların gelip geçici olduğunu, kurulan dostlukların kalıcı olduğunu” söyledi. Vali Karahisarlı; “Bulunduğum yıllar içerisinde arkadaşlarımızla Iğdır’ımızda eğitim, sağlık, sosyal birçok alanda başarılı projelere imza attık. İnşallah yerimize gelecek valimiz yeni projelerle Iğdır’ımızın daha da kalkınmasına katkıda bulunur. Iğdır’ımızın huzur içinde, birlik ve beraberlik içinde yaşamaya ihtiyacı var inşallah bu da Iğdır da yapılacak ortak çalışmayla devam eder” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.