ATLETLERİMİZİN GURUR GÜNÜ

Tarih : 2010-05-20 / Kategori : Genel Haber

Atletizmi Geliştirme Projesi kapsamında daha önce 1.Kademe yarışları için Bitlis’ de 2.Kademe yarışları için de Ağrı’da birincilikler kazanan Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcuları 15 Mayıs 2010 Cumartesi günü Ankara’da yapılan final yarışlarında da 1500 m 1998-1999 doğumlu Erkeklerde ilk defa takım halinde 2.oldular.

İlimiz Sporcularını Vali Yardımcısı Hacı UZKUÇ ve Vali Saim Saffet KARAHİSARLI Makamlarında kabul ederek, çeşitli hediyelerle ödüllendirdiler.
    İlimizde ilk defa Atletizm dalında böyle büyük bir başarı elde eden sporcularımızı onları eğiten Antrenör Deniz BAKIŞ ‘ı ve İl Müdürü M.Metin ÖZEN’i makamında kabul eden Vali Karahisarlı yaptığı açıklamada “Sizlerle gurur duyuyoruz. İlimize bu gururu yaşattığınız için teşekkür ederim, umarım bu başarılarınız hayatınızın her alanında katlanarak devam eder. Spor yapmaktan asla vazgeçmeyin sporun hayatınıza kazandırdığı güzellikleri ileriki yaşlarınızda daha iyi göreceksiniz başarılarınızın devamını dilerim”  dedi.
    Gençlik Spor İl Müdürü M.Metin ÖZEN ise  yaptığı açıklamada “Ankara’da Atletizm otoritelerinin ortak görüşü takımımızın geleceği olan iyi bir takım olduğunu, kaybedilmeyecek değerler olduğunu ve azimle  çalışmaya devam ederlerse çok daha iyi yerlere geleceklerini belirttiklerini, bu sözlerin gurur verici sözler olduğunu, bir kez daha sporcularımızla ve Antrenörümüzle gurur duydum. İlimizde yaptığımız alt yapı çalışmalarında İlimiz gençliğinin ne kadar yetenekli olduklarını bir kere daha gördük ” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.