MUHTARLARLA HUZUR TOPLANTISI YAPILDI

Tarih : 2010-05-20 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından suç ile mücadele için 2010 yılı 2. Dönem huzur toplantısı “Iğdır merkeze bağlı muhtarlarla Emniyet müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.
            

Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Hüseyin Bektaş, Muhtarların sorunlarını dinleyerek çözüm önerisinde bulundu.
Hüseyin  Bektaş, Muhtarlara verdiği bilgide “Bireysel olarak suçu önlemek için vatandaş olarak bizler neler yapabiliriz?  Önerileriniz nelerdir.
Mahallelerimizde, Okullarımızda, güvenliği sağlayalım, hep birlikte hareket edelim. Çocuklarımız için SBS Kursları açacağız amaç sokaktaki çocuklarımızı kurtarmak 2010 yılı içerisinde 27 çocuğumuz suça karışmış karışmasını istemiyorsak, çözümün içinde olmalıyız ve suçu oluşmadan önlemeliyiz.“ dedi.
Yapılan toplantıda Muhtarlar genel olarak şu sıkıntılarını dile getirdiler.
Muhtar Nejdet Karatepe, “İlimizde özelikle bazı Okul önlerinde tinerci ve bazı çocuklar var kız çocukları okula gidip gelmekte güçlük çekiyordu. Emniyetimiz bu sorunu çözmüş durumda.                                                                                                                               Ama okula yakın çevredeki yıkık ve boş  evlerin olması özellikle kız çocuklarını korkutuyor.  Bazı mahallelerde sokak ışıkları yanmıyor, bu da hırsızlara davetiye çıkarıyor.                                                                                                                                                        Hırsızlık olayları aşırı derecede arttı tek sebebi sokak lambalarının yanmaması yetkililerden yapmasını istedik, lambamız yok, eleman yok diyerek ilgilenmediler, bizler bu konularda destek bekliyoruz.
Diğer kamu kuruluşlarının da biz muhtarlarla toplantılar yaparak sorunlarımıza çözüm önerileri  sunmalarını istiyoruz.” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.