SELAHATTİN ARTANTAŞ MAZBATASINI ALARAK GÖREVİNE BAŞLADI

Tarih : 2010-05-20 / Kategori : Genel Haber

 ARTANTAŞ, “ESNAFIMIN SORUMLULUĞUNU TAŞIYACAĞIM” DEDİ

Iğdır Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Biriliği Başkanlığına seçilen Selahattin Artantaş, mazbatasını alarak görevine başladı.
Mazbatasını alan Selahattin Artantaş, görevi genel sekreter Burhan Atlas’tan devraldı. Birlik binasına gelişinde kurban kesilen ve dualarla binaya giren Artantaş, “Iğdırlı  esnafın sorumluluğunu taşıyacağını” söyledi.                       
Birliğin makam odasında konuşan Artantaş, bundan sonra yalnızca seçimde oy kullanan delegelerinin değil, Iğdır’a hizmet veren esnaf ve sanatkarın sorumluluğunu taşıyacağını, Esnafı mağdur etmeyecek şekilde çözümler üreteceğini ve her zaman esnafımızın yanında olacaklarını söyledi.
Artantaş,“Arkadaşlarımız görevi bize vermişlerdir. Görevin zor olduğunu biliyoruz, bu zor görevin bilinci ve sorumluluğu içerisinde Iğdır'da kamu ile ortak hareket ederek esnaf ve sanatkarımıza en güzel ve layık olan hizmeti vermenin mücadelesi içerisinde olacağız. Mazbatamızı aldık mutlaka bunun ağırlığını hem omzumuzda hem de yüreğimizde hissedeceğiz” dedi.
Yaşanan seçim yarışının bir hizmet yarışı olduğunu ve bundan sonraki süreç içerisinde de Iğdır  esnaf sanatkarıyla tek yumruk olacaklarını kaydeden Artantaş, “Bize oy veren vermeyen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepsini kucaklayacağımızı burada sizlerin huzurunda söz veriyorum. Gecemizi gündüzümüze katarak Iğdır’a yakışır bir hizmetin içerisinde olacağız” diye konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.