SINAV DERSHANESİ'NDEN BİR KÜLTÜR HİZMETİ DAHA

Tarih : 2010-05-21 / Kategori : Genel Haber

    Iğdır’ımızın köklü eğitim kurumu Sınav Dershanesi öğrencilerini LYS ve SBS sınavlarına hazırlarken göstermiş olduğu çalışma şekli ve eğitim sistemi ile göz dolduruyor.

Öğrencilerini başarıya götürecek hiçbir ayrıntıyı atlamayan Sınav Dershanesi şimdi de öğrenci-veli semineri düzenlemeye hazırlanıyor.
    Sınav Dershanesi müdürü Yaşar KARADAĞ, eğitimin her yönüyle bölünmez bir bütün olduğunu, başarıyı sağlayan kurumların da bu bütünlüğü sağlayan kurumlar olduğunu vurgulayarak, kurum olarak bu bütünlüğü bugüne kadar sağladıklarını, bundan sonrada sağlayacaklarını dile getirdi. Başarıda sadece verilen eğitimin değil, ailenin ve öğrenci motivasyonunun da çok önemli olduğunu söyleyen KARADAĞ, bu konu üzerinde titizlikle durduklarını ifade etti.
    KARADAĞ; “Öğrencilerimizin konularını bitirdik. Tekrar ve soru çözüm programlarımıza hız verdik. Öğrencilerimiz de bu tempo içerisinde yoğun bir şekilde çalışma programlarına devam ediyorlar. Bu dönemde öğrencilerde yaşanılacak olan sınav stresinden kaynaklı olumsuzluklara da dikkat etmek gerekir” şeklinde konuştu.
    Profesyonel Rehberlik anlayışı içerisinde hareket ettiklerini vurgulayan Yaşar KARADAĞ, öğrencilerin motivasyonunun sağlamak, sınav öncesi velileri bilinçlendirmek amaçlı seminer düzenleyeceklerini duyurdu. TOBB Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cengiz TAVUKÇUOĞLU’nun düzenleyeceği seminerin 22 Mayıs Cumartesi günü Salon Bahu da gerçekleştirileceğini ifade eden KARADAĞ, bu tür seminerlerin öğrenciler ve veliler için büyük önem taşıdığını, böyle bir etkinliği öğrencilerine ve velilerine sunmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.
    Iğdır’ımızın bu tür faaliyetlere ciddi anlamda ihtiyacı olduğunun üzerinde duran Yaşar KARADAĞ, “Sınav Dershanesi ailesi olmanın ayrıcalığını yaşattığımız tüm velilerimizi ve öğrencilerimizi bu seminerimize davet ediyoruz” şeklinde konuştu.
    Bugüne kadar öğrencilerinin başarısı için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadıklarını söyleyen Yaşar KARADAĞ, bundan sonra da kaçınmayacaklarını ve bu tür faaliyetleri sıklaştıracaklarının dile getirdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.