EMNİYET'TEN SÜRÜCÜLERE ŞAKA CEZA MAKBUZLU UYARI İLANI DAĞITILDI

Tarih : 2010-05-21 / Kategori : Genel Haber

     Iğdır Toplum Destekli Polis (TDP)  Büro Amirliği mala karşı işlenen suçlardan, otodan hırsızlık olayları ile mücadele kapsamında  Şaka Ceza Makbuzu Projesi kapsamında araç sürücülerine  uyarı makbuzu dağıttı.


        Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü TDP Büro Amirliği ve Bölge Trafik ekipleri tarafından, Zübeyde Hanım Caddesinde, Mala karşı işlenen suçlardan otodan hırsızlık olayları ile mücadele kapsamında,  otodan hırsızlık olaylarının önlenmesi için sürücülere  Şaka Ceza Makbuzu ilanı  dağıtıldı.
     Durdurulan sürücülere, trafik ekipleri emniyet kemeri konusunda da uyarılarda bulundular.
          Iğdır Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdür Hayati Özdemir’de ” Toplum polisi ile ortak çalışma yaptık.
    Emniyet kemeri takmayan sürücüleri uyarıyoruz.
    Emniyet kemeri şehir içinde çok önemli herkes takmalıdır.             Şimdilik
uyarıyoruz uymayan olursa ileride cezai işlem yapacağız herkes emniyet kemeri takmalı kuralarla uymalıdır” dedi. Broşör dağıtımına TDP büro amiri Hüseyin Bektaş ve trafik polisleirde katıldı.
    Araç Sürücüsü olan B.Y. isimli bir vatandaşa ise şaka ceza makbuzu verildi ve Muayenesinin günü geçtiği için ekipler tarafından ceza kesildi. Polisin kemer tak uyarısına bazı şöförler ise heyacandan  emniyet kemerini  boynuna doladı, beline saranlar oldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.